Information angående besök och visningar.
Med anledning av det Coronavirus covid-19 som nu sprids vill vi påminna och uppmana om att följa myndigheternas rekommendationer. Budskapet är enkelt - är du sjuk, stanna hemma. Du är istället välkommen att höra av dig till oss på e-post eller telefon. Genom att vidta försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen skyddar vi samhällets riskgrupper. Klicka på länken för mer information om hur vi tillsammans minskar smittspridningen av Corona covid-19: www.lundbergs.se/covid-19

Fastighets AB L E Lundberg har bostäder, kontor och butiker i citynära lägen. Vi är en stor del av många människors liv och det är också människorna som fyller våra hus med liv. Vi är lyhörda för andras behov och vill erbjuda en kundupplevelse i världsklass.

Lundbergs Fastigheter är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige och finns i Arvika, Eskilstuna, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Norrköping, Stockholm, Södertälje och Örebro. Genom vår decentraliserade organisation med engagerade och kreativa medarbetare vill vi vara förstahandsvalet för dig som vill ha din hemvist i hållbara stadsmiljöer.