Att vara hyresgäst

Som hyresgäst hos oss ska du ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med många fördelar. Trygghet, frihet och bekvämlighet är bara några exempel.

Vi på Lundbergs tar hand om sådant som många andra måste sköta själva. Våra fastighetsskötare klipper gräsmattan på gården och skottar framför porten där du bor. Vi ser även till att din trappuppgång är ren och snygg. Att samsas i tvättstugan eller sänka volymen när andra vill sova är däremot sådant du själv får ta ansvar för. 

Kyl, frys, spis och annan utrustning ingår i din hyra. Om något av det går sönder, anmäler du det enklast till vår serviceanmälan på lundbergs.se. Vi ser också till att du har värme och varmvatten i din bostad. I lägenheten har du även tillgång till både bredband och kabel-/ digital-TV.

 

Serviceanmälan

Serviceanmälan gör du i första hand här på webben och i andra hand på telefon. För att kunna göra en serviceanmälan på webben måste du först ha skapat ett konto till Mina sidor. Logga in och gör din serviceanmälan där. Du kan enkelt följa ärendet på din sida.