Lediga parkeringsplatser på Romstad

Vill du hyra en parkeringsplats på Romstad? Vi har lediga p-platser på Romstadsvägen 1 till en månadskostnad av 250 kr. Hör av dig till Oss på telefon 054-15 67 55 eller maila till Malin på malin-(d_)-_wahlqvist-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se.

 

Tips och råd vid varmt väder

Under varma sommardagar kan temperaturen i lägenheten ibland uppfattas som hög. Bästa sättet att hålla temperaturen nere är att dra ned eventuella persienner dagtid och hålla balkongdörrar och fönster stängda under de varmaste timmarna. Vill du vädra, gör det då under de svalaste timmarna på kvällen/morgonen för att inte släppa in värmen. Ventilationen i lägenheten är inte anpassad för att reglera temperaturen utan för att ventilera bort eventuella lukter och fukt.

Lediga garageplatser på Herrhagen

Vill du hyra en garageplats på Herrhagen? Vi har lediga platser i våra garage på antingen Sundbergsgatan 18 eller på Geijersgatan 4. Månadskostnaden är 425 kr exkl. moms. Hör av dig till oss på telefon 054-15 67 55 eller via mail karlstad-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

Fler bostäder för framtiden

Med drygt 1000 lägenheter i både naturnära och centrala områden som Haga, Viken och Herrhagen, har vi många trivsamma bostäder i Karlstad. Senaste bostadshuset ligger nära Inre Hamnen som också är ett trevligt utflyktsmål på sommaren. Vi fortsätter att skapa bostäder och planerar att bygga nya lägenheter både på Sundsta Torg och i Haga Entré.

Söker du bostad i Karlstad? Välkommen med din intresseanmälan!