Lundbergskortet ger dig många fördelar

Lundbergskortet är ett litet tack till dig som bor hos Lundbergs i Norrköping. Det ger dig fina erbjudanden hos lokala aktörer. Lundbergskortet gäller ett år – du får ett nytt när det gamla går ut. Skriv ditt namn på baksidan. Bor ni flera personer på samma adress räcker det med att en av er signerar kortet. 

Erbjudanden 2019

Dolphins

Stadium Arena, Utställningsvägen 11

Öppettider: kontakta Stadium Arena för aktuella öppettider

Var med och se om Norrköping Dolphins lyckas dribbla bort motståndarna på basketplanen. Du går på Dolphins hemmamatcher för halva priset. Biljett köper du i kassan på Stadium Arena och rabatten får du vid uppvisande av Lundbergskortet. För aktuella matcher se www.dolphins.se.

 

IFK Norrköping

Ektorpsgatan 1

Öppettider: se www.ifknorrkoping.se

Heja fram IFK Norrköping till vinst på Östgötaporten. Du går 2 för 1 på IFK:s hemmamatcher. Gäller för biljetter till sektionerna E, K, L eller O. Biljetter säljs på IFK:s kansli. Lundbergskortet uppvisas vid köp och rabatten gäller för max 4 biljetter. Erbjudandet gäller till två timmar före matchstart och med reservation för att evenemanget kan vara slutsålt.

 

Louis de Geer Bistro

Dalsgatan 15

Telefon: 011-15 50 30

Öppettider: mån-fre 11.30-13.30.

I Louis de Geers bistro äter du lunch med utsikt över Norrköpings industrilandskap. Här får du 10% rabatt på ”Dagens lunch”. I “Dagens lunch” ingår ett urval av rätter, stor salladsbuffé, nybakat bröd, vegetariskt alternativ, måltidsdryck, kaffe och kaka.

 

Melrose & Co

Linden Köpcentrum, övre plan

Öppettider: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17

Melrose är butiken för välklädda killar och tjejer. Här finns storlekar för alla och ett utbud som passar för både privata sammanhang och på arbetsplatsen. Melrose erbjuder välkända varumärken som Turo, Oscar of Sweden, Velour, Fred Perry, Ljung, Human Scales, Robbie Moor, Montaliani italia med flera. Vid uppvisande av Lundbergskortet får du 20% rabatt på ordinarie pris.

 

Yogayama – en yogaskola för alla

Hantverkaregatan 36Telefon:  070-735 69 70

Öppettider: mån-fre 10-18, lör 10-15

Köp 10-dagars prova-på-kort på Yogayama med 100 kr rabatt. (ord. pris 295 kr) Om du efter prova-på-perioden vill fortsätta att yoga får du 295 kr rabatt på klippkort eller medlemskap. Rabatten får du vid uppvisande av Lundbergskortet i Yogayamas kassa.