Lundbergskortet 2020

Lundbergskortet är ett litet tack till dig som bor hos Lundbergs i Norrköping. Det ger dig fina erbjudanden hos lokala aktörer. Lundbergskortet gäller i ett år – du får ett nytt när det gamla går ut. Skriv ditt namn på baksidan. Bor ni flera personer på samma adress räcker det med att en av er signerar kortet. 

Sport

IFK Norrköping

Östgötaporten, Ektorpsgatan 1
www.ifknorrkoping.se
Öppettider och matcher: se hemsida

Heja fram IFK Norrköping till vinst på Östgötaporten. Du går 2 för 1 på IFK:s hemmamatcher. Gäller för biljetter till sektionerna E, K, L eller O. Biljetter säljs på IFK:s kansli. Lundbergskortet uppvisas vid köp och rabatten gäller för max 4 biljetter. Erbjudandet gäller till två timmar före matchstart och med reservation för att evenemanget kan vara slutsålt.

 

Norrköping Dolphins

Stadium Arena, Utställningsvägen 11
www.dolphins.se
Öppettider och matcher: se hemsida

Var med och se om Norrköping Dolphins lyckas dribbla bort motståndarna på basketplanen. Du går på Dolphins hemmamatcher för halva priset. Biljett köper du i kassan på Stadium Arena. Visa upp Lundbergskortet i samband med köpet.

 

Vita Hästen Hockey

Himmelstalundshallen, Vattenverksvägen
www.vitahasten.se
Öppettider och matcher: se hemsida

Se Vita Hästen ta sig an motståndarna i Hockeyallsvenskan. Du får halva priset på matchbiljetter till Vita Hästens hemmamatcher. Gäller sektionerna C, B, M & L under hela säsongen. Erbjudandet gäller vid biljettköp på matchdagen vid köp av upp till 4 biljetter och mot uppvisande av Lundbergskortet. Biljetterna säljs utanför entrén till Himmelstalundshallen från 1,5h innan matchstart. Med reservation för att evenemanget kan vara slutsålt.

 

Mat

Louis de Geer Bistro

Dalsgatan 15
www.louisdegeer.se/restaurang
Telefon: 011-15 50 30
Öppettider: mån-fre 11:30-13:30

I Louis de Geer Bistro äter du lunch med utsikt över Norrköpings industrilandskap. Här får du 10% rabatt på ”Dagens lunch”. I “Dagens lunch” ingår ett urval av rätter, stor salladsbuffé, nybakat bröd, vegetariskt alternativ, måltidsdryck, kaffe och kaka.

 

O’Learys

Drottninggatan 60
www.olearys.se/norrkoping
Telefon: 011 – 10 51 07
Öppettider: mån 11:30-22, tis-tor 11:30-23, fre 11:30-24, lör 12-24, sön 12-22

På O’learys sportbar och restaurang mitt i Norrköpings centrum får du ta del av ett flertal olika erbjudanden mot uppvisande av Lundbergskortet.

Lunch för 87 kr (ord. pris 97 kr). I lunchen ingår dryck, sallad, bröd, kaffe & kaka.

Gäller mån-fre 11:30-14, ej röda dagar.

Cheddar Cheeseburger för 99 kr (ord. pris 165 kr), exklusive dryck. Gäller vid ett köptillfälle.

Biopaket för 199 kr. Välj mellan valfri burgare, sallad eller sandwich + biobiljett. Gäller sön-fre kl. 14-22.

 

Skönhet och hälsa

Hair’n beauty

Hantverkaregatan 43B
www.hairnbeauty.org
Telefon: 011 - 18 26 61
Öppettider: mån-fre 10-19, lör 10-16

Hair'n beauty är en frisör- och skönhetssalong i centrala Norrköping som erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud. Med Lundbergskortet får du 20% rabatt på samtliga behandlingar, från hårvård och naglar till kosmetisk tatuering, 3D-Bryn och vaxning. Du får även 15% rabatt på alla produkter. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

LYKO, Linden köpcentrum

Drottninggatan 41
www.lyko.se/lyko-norrkoping
Öppettider: mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 11-17
Telefon: 011-10 79 42

Lyko är en av Nordens största återförsäljare inom professionell hårvård och skönhet med tusentals produkter från välkända varumärken. Med Lundbergskortet får du 10% rabatt på produkter och på behandlingar i salongen. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

World Class

World Class city
Drottninggatan 41
Telefon: 011-13 55 26

World Class Pronova
S:t Persgatan 19
Telefon: 011-13 55 23

www.worldclass.se/norrkoping
Öppettider och övriga anläggningar, se hemsida.

World Class har flera anläggningar i Norrköping med omnejd. Här hittar du bland annat relaxavdelning, rehabavdelning, gruppträningsalar, licensierad Crossfit-box med utbildade och tävlande coacher, cardioavdelning, fria vikter och maskiner, varmvattenbassäng, personlig träning, yoga, massage med mera. Med Lundbergskortet får du 20% rabatt på gymkort samt gruppträning. (Gäller ej Vattengymnastik och Crossfit). Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden