Korta gatan 7

Adress

Korta gatan 7

Område

Solna

Kommun

Solna

Storlek

Ca 545m² Kontor, våningsplan 5.

Typ

Kontor

Byggnad

Valnöten 2. Belägen i Stockholm och Solna kommun.

Omgivning

Att ha kontoret i Solna Strand innebär att göra det enkelt för sig. Omgivningarna med Bällstavikens vatten om hörnet och restauranger, fik och gym på gångavstånd gör jobbmiljön både inspirerande och bekväm. Citys stress och parkeringsjagande känns avlägset samtidigt som du lätt cyklar in till stan på 20 minuter. Att våra hus dessutom har tunnelbanestationen som närmaste granne och att det tar tre minuter till Bromma flygplats gör ju inte saken sämre.

Kommunikationer

BIL Solna Strand ligger intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt 10 minuter, till Bromma flygplats circa tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. TUNNELBANA Lundbergs kontorshus ligger granne med Solna Strand tunnelbanastation, ca 10 minuters resväg från Stockhom city. BUSS Ett flertal busslinjer finns i området och straxt utanför. Närmast är linje 119 som går mellan Backlura och Solna centrum och linje 177 mellan Ekerö och Mörby station. Sundbyberg är en knutpunkt för flera andra bussförbindelser. PENDELTÅG Det tar cirka 10 minuter att gå från Solna Strand till Sundbybergs station och pendeltåget som trafikerar sträckan Nynäshamn - Stockholm - Kungsängen. Tågen går varje kvart och tar 9 minuter till Stockholm city. CYKEL Cykelväg löper längs vattnet dirket in till Stockholms city. det tar cirka 20 minuter att cykla mellan centrala Stockholm och Solna Strand i en trevlig, nästan helt trafikfri miljö. FLYG Cirka 5 kilometer från Solna Strand ligger Bromma flygplats. I snitt avgår 50 flyg om dagen härifrån. Flygbussarna stannar precis utanför Solna Strand och trafikerar både Bromma och Arlanda flygplats.

Service

Ett flertal restauranger och ett gym finns i området. 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum.

Allmänt

I Lundbergs kontorshus i Solna Strand finns alla förutsättningar till det perfekta kontoret. Flexibel planlösning och effektiva lösningar för klimatreglering ger mycket stora möjligheter till kundanpassnig.

Fastighetsbeskrivning

Valnöten består av två byggnader med adresserna Solna Strandväg 21 och Korta gatan 7. De två byggnaderna rymmer kontorslokaler och ett garage.

Anmäl intresse