Korta gatan 7

Adress

Korta gatan 7

Område

Solna

Kommun

Solna

Storlek

Ca 518m² Kontor, våningsplan 6.

Typ

Kontor

Byggnad

Valnöten 2. Belägen i Stockholm och Solna kommun.

Omgivning

Att ha kontoret i Solna Strand innebär att göra det enkelt för sig. Omgivningarna med Bällstavikens vatten om hörnet och restauranger, fik och gym på gångavstånd gör jobbmiljön både inspirerande och bekväm. Citys stress och parkeringsjagande känns avlägset.

Kommunikationer

Solna Strand tunnelbanestation ligger i anslutning till fastigheten. Ett flertal busslinjer finns i området. 10 minuters promenad till pendeltåg. Cirka 5 kilometer från Solna Strand ligger Bromma flygplats.

Service

Ett flertal restauranger och ett gym finns i området. 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum.

Allmänt

I Lundbergs kontorshus i Solna Strand finns alla förutsättningar till det perfekta kontoret. Flexibel planlösning och effektiva lösningar för klimatreglering ger mycket stora möjligheter till kundanpassnig.

Fastighetsbeskrivning

I direkt anslutning till Solna Strands tunnelbanestation ligger Valnöten 2 som består av två byggnader uppförda 1959 och 1987. Byggnaderna med sina fem respektive nio våningar innehåller flexibla kontorslokaler och många garage- och parkeringsplatser. Närheten till Sundbyberg, Solna och Stockholm tillsammans med flexibla kontorslokaler gör Valnöten 2 till en mycket bra fastighet att ha sitt företag i.

Anmäl intresse