Första pålslaget av Elitseglaren i Linköping

2017-09-08 | Linköping Skriv ut 
Torsdagen den 7 september gick startskottet för Lundbergs byggnation av kvarteret Elitseglaren i Linköping genom det första pålslaget. - Vi är glada att vara en del av Linköpings fortsatta utveckling och är övertygade om att detta projekt bidrar till att ge människor möjlighet att leva bättre liv, sade Louise Lindh, VD på Fastighets AB L E Lundberg.
Lundbergs bygger 374 hyresrätter i storlekarna 1-5 rum och kök i Södra Ekkällan i Linköping. Inflyttning i första etappen beräknas till hösten 2019. 
- Att Lundbergs valt att bygga nya bostäder i Linköping visar att vår kommun är stark - och blir ännu starkare med Lundbergs, sade Kristina Edlund (s), kommunalråd Linköpings kommun.
 
Kvarteret Elitseglaren har ett perfekt boendeläge med den fina kombinationen av några få minuters cykeltur till city, samtidigt som närheten till eklandskapet i Tinnerö ger möjlighet till vackra promenader.
 
- Hyresrätten är ju verkligen ett ”all inclusive-boende” där man slipper den egna ekonomiska risken, man behöver inte engagera sig i någon bostadsrättsstyrelse och våra duktiga fastighetsskötare finns alltid till hands om några frågor dyker upp, sade Louise Lindh innan hon tryckte på knappen och en gyllene påle med ett grönt band runt, slogs ner i marken. 

Fr v Kristina Edlund (s), kommunalråd Linköpings kommun, Louise Lindh, VD Lundbergs och Anders Johansson, Avdelningschef NCC Building talade vid första pålslaget av Elitseglaren i Linköping.
Foto: Sofia Andersson, M&F Foto