Nyheter

2018-10-15 | Norrköping

Fastighetsskötare till Lundbergs!

Är du en händig teamplayer som vill vara med och bidra till nöjda hyresgäster och en hållbar stadsmiljö? Då söker vi just dig till Fastighets AB L E Lundberg!

Fastighetsskötare till Lundbergs!

Läs mer »
2018-10-08 | Norrköping

Receptionist till Norrköping

Fastighets AB L E Lundberg strävar efter att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör vi genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD = vi förvaltar och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och genom att samverka med varandra och vår omvärld. VARFÖR = för att ge människor möjligheten att leva ett bättre liv. Lundbergs fastigheter utgör grunden för verksamheten, men det är människorna i fastigheterna som fyller dem med liv och det är för dem vi verkar.

Receptionist till Norrköping

Läs mer »
2018-10-08 | Riksnyheter

Kommunikatör till Norrköping

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi verkar i en ständig förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu bättre. Att utveckla vårt varumärke och vår kommunikation till något alldeles speciellt är nästa steg i vår resa. Därför söker vi nu en kommunikatör. Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Som ny kommunikatör hos oss hoppas vi att du vill vara med oss på vår fortsatta förändringsresa.

Kommunikatör till Norrköping

Läs mer »
2018-09-14 | Riksnyheter

Fastighets AB L E Lundberg säljer två fastigheter i Södertälje

Norrköping 7 september 2018. Avtal har tecknats med D. Carnegie & Co. AB om försäljning av två förvaltningsfastigheter i Södertälje. Köparen tillträder fastigheterna den 1 oktober 2018.

Fastighets AB L E Lundberg säljer två fastigheter i Södertälje

Läs mer »
2018-06-25 | Riksnyheter

Ny marknads- och kommunikationschef samt ny hållbarhetschef

​Fastighets AB L E Lundberg tillsätter två nya tjänster.

Ny marknads- och kommunikationschef samt ny hållbarhetschef

Läs mer »
2018-06-08 | Norrköping

Nytt p-system i Lyckan

Det nya parkeringssystemet Autopay gör att ingen p-skiva, bom eller biljett behövs, istället läser en kamera av registreringsnumret på bilen vid in- och utfart. Den känner av hur länge bilen stått parkerad. Man behöver inte längre fundera på kontrollavgifter, utan endast betala för den tid som bilen står parkerad. När man lämnar garaget finns det fem olika betalsätt att välja på.

Nytt p-system i Lyckan

Läs mer »
2018-06-08 | Norrköping

"Många bra saker händer i Norrköping"

I senaste Norrköping växer intervjuas vår VD Louise Lindh och regionchef Christian Claesson om Lundbergs som ett lokomotiv i stadens utveckling, inte minst i ambitionen att skapa en hållbar utveckling i city.Läs mer »
2018-05-09 | Riksnyheter

Första spadtaget för vårdboende och förskola

I dag, 9 maj, togs det första spadtaget för det nya vård- och omsorgsboendet samt förskolan i Norra Munktellstaden, Eskilstuna.

Första spadtaget för vårdboende och förskola

Läs mer »
2018-05-07 | Riksnyheter

Roger Ekström lämnar Lundbergs

​Efter 19 år på olika tjänster inom Lundbergs väljer nu Roger Ekström att lämna sina befattningar som Kommunikationsdirektör i L E Lundbergföretagen AB samt vice VD i Fastighets AB L E Lundberg.

Roger Ekström lämnar Lundbergs

Läs mer »
2018-05-02 | Norrköping

Nominerade till Årets ambassadör

För femte året delar Lundbergs ut utmärkelsen Årets ambassadör på Norrköpings Näringslivsgala. Näringslivsmässan äger rum 17-18 maj och galan är på torsdagskvällen den 17 maj. I år har vi valt att nominera Crazy Pictures, Ideal of Sweden och Östgöta Kök.

Nominerade till Årets ambassadör

Läs mer »