Pinkroom till Linden Köpcentrum, Norrköping

2014-11-05 | Norrköping Skriv ut 
Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med Kusin & Kusin Group AB innebärande en etablering av deras nya butikskoncept Pinkroom till Linden Köpcentrum i centrala Norrköping.

Pinkroom är ett butikskoncept som lanserades under förra året och ger konsumenterna högklassiga produkter inom hårvård, parfym, kosmetika, hem och mode. Butiken kommer att hålla en stor variation av varumärken där kunderna kan förvänta sig inslag av Ralph Lauren, Hollister, Victoria’s Secret, Michael Kors, Juicy Couture, Redken, Tigi med flera. Konceptet riktar sig till mode- och trendkänsliga ungdomar. 

- Det som är mest spännande med konceptet är att våra butiker aldrig förblir statiska och likriktade. Vi jobbar ständigt med att förändra, förnya och förbättra Pinkrooms sortiment, butiksutformning och produktutbud, berättar Morris Sahin, grundaren till konceptet. Jag vill att våra gäster alltid ska få en upplevelse när de besöker Pinkroom och det senaste och mest trendiga ska alltid finnas i våra butiker först. 

- Det här är ett fantastiskt koncept som vi tror mycket på. Konceptet riktar sig främst mot unga tjejer och det är en grupp som är väldigt aktiva inom sociala medier, vilket är kanaler som vi gillar att synas i med Linden Köpcentrum. Naturligtvis ligger det även i vår strategi att fånga upp och knyta den unga och modemedvetna kunden till Linden, så att de kunderna får till vana att shoppa sitt mode hos oss. Då passar Pinkroom perfekt, berättar Alexander Gil, Kommersiell förvaltare på Fastighets AB L E Lundberg.

Pinkroom öppnar i slutet av november 2014. 

Norrköping 2014-11-05
Fastighets AB L E Lundberg 


Eventuella frågor besvaras av
Alexander Gil, Förvaltare på Fastighets AB L E Lundberg, 0709-21 66 28
Morris Sahin, Kusin & Kusin Group AB, 0704-24 59 75