Swedbank till Lundbergs nybygge i Norrköping

2014-12-17 | Norrköping Skriv ut 
Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Swedbank AB (publ) avseende lokaler i centrala Norrköping. Den cirka 1 500 kvm stora lokalen ligger i korsningen av Hantverkaregatan och Olai Kyrkogata i anslutning till köpcentrumen Linden och Spiralen. Byggnaden är certifierad som Miljöbyggnad GULD. 
-  Lokalens förutsättningar passar vårt arbetssätt perfekt. Omvärldens ökade digitaliseringsgrad ställer högre krav på framtidens bankkontor. Vi värdesätter bra ytor för att träffa våra kunder och med vår nya kundmottagning lägger vi ribban för hur man tar hand om bankkunder i Norrköping. Att byggnaden miljöklassats ligger dessutom helt i linje med bankens eget miljöarbete, säger Henrik Eklund, Kontorschef för Swedbank i Norrköping.
 
I den nyproducerade byggnaden finns sedan tidigare Systembolaget och Lundbergs egen BoButik. Swedbank tillträder lokalen i augusti 2015.
 
-  För oss var det viktigt att få en hyresgäst med rätt profil till huset. Swedbanks varumärke stärker Olai Kyrkogata ytterligare och befäster breddningen av Norrköping city. Vi är glada och stolta att Swedbank valde oss som hyresvärd och vi ser nu fram emot att fylla återstående butiksytor med rätt hyresgäster, säger Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare hos Fastighets AB L E Lundberg.

Norrköping 2014-12-17
Fastighets AB L E Lundberg