DOSPACE öppnar ny site i LINK Business Center

2020-12-17 | Riksnyheter Skriv ut 
Om ett år öppnar LINK Business Center i Linköping. Redan nu är byggnaden så gott som fylld av intressanta företag som har valt LINK Business Center som sin nya hemvist. Lundbergs Fastigheter och co-working aktören DOSPACE har nu tecknat hyresavtal om 1 300kvm, fördelat på två plan.
- Med DOSPACE får vi precis den mångfald och dynamik av företag som vi har siktat på. Vi har under flera år samarbetat med DOSPACE i Norrköping och är nu glada över att utöka samarbetet. Genom DOSPACE får företag i alla storlekar möjlighet att bli en del av LINK Business Center, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping, Lundbergs Fastigheter.

DOSPACE finns idag i fyra städer och etableringen i LINK Business Center blir deras åttonde site. DOSPACE erbjuder kontorsplatser på medlemsbasis till frilansare, start-ups, små och stora företag. Fokus ligger på enkelhet och att leverera en attraktiv arbetsplatsupplevlse. Allt du behöver i ett kontor är inkluderat i medlemskapen och DOSPACE ser till att allt drivs på och fungerar. De delade öppna ytorna blir en plattform för bolagen att lära känna varandra, hitta synergier och växa tillsammans. DOSPACE arrangerar även event för trivsel och ytterligare nätverkande.

- Den här etableringen ger oss fantastiska möjligheter att fortsätta bygga vårt nätverk i Linköping och med det kunna välkomna fler bolag och individer till oss, men också erbjuda mer flexibilitet och service till våra befintliga medlemmar. Vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster i staden och ser fram emot att tillsammans med Lundbergs Fastigheter och de övriga hyresgäster i LINK sätta igång och bygga en livfull och spännande miljö som är något utöver det vanliga kontorshuset, säger Niclas Söör, VD DOSPACE

Avtalet med DOSPACE är tecknat på 8 år och nu finns endast en kontorslokal om 350kvm kvar för uthyrning i LINK Business Center, som totalt erbjuder 13 500kvm uthyrningsbar yta.

- Uthyrningen har överträffat våra redan högt ställda förväntningar, säger Daniel Andersson. Att så gott som hela byggnaden skulle vara fulltecknad ett år innan färdigställande kunde vi bara drömma om. Det här är ett tydligt bevis på att vi har skapat en eftertraktad produkt och att vår vision om en ny mötesplats för regionens näringsliv kommer bli verklighet. Det känns oerhört roligt och inspirerande, avslutar Daniel.

Kontaktperson:

Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping
Tele: 0709-21 65 73
E-post: daniel.andersson@lundbergs.se

Niclas Söör, VD DOSPACE Sweden
Tele: 070 335 46 40
E-post: niclas@dospace.se