Ett sommarjobb i världsklass!

2018-02-20 | Riksnyheter Skriv ut 
Studerar du på universitetsnivå inom områden som ekonomi, marknad, juridik, teknik eller PA? Är du en driven student som gillar att vara med och påverka din omgivning? Skulle du vilja vara med på en förändringsresa och hjälpa oss mot en kundupplevelse i världsklass? Då kan det här sommarjobbet vara något för dig!
Vi erbjuder två studenter möjligheten att uppleva Sveriges häftigaste sommarjobb där ni under sex veckor kommer att rapportera direkt till ledningsgruppen. Ni kommer att tilldelas ett konkret projekt inom verksamhetsutveckling för att sedan självständigt men även i samverkan med övrig personal konkretisera uppdraget och komma med implementeringsbara förbättringsåtgärder. Ert resultat, som efter 6 veckor ska resultera i en rapport och en innovativ handlingsplan för hur det bör implementeras i verksamheten, kommer sedan att presenteras för hela ledningsgruppen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork Sweden och sedan uthyrd till oss på Lundbergs. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till Studentwork. Ansvarig konsultchef når du på elin-(d_)-_karlsson-(_sm3Remove)-_-(_a)-_studentwork-(d_)-_com
 
Placeringsort: Norrköping, men resor inom Sverige kan förekomma
Omfattning: Heltid 6 veckor, sommarjobb
Arbetstider: Kontorstider, frihet under ansvar

Läs mer och sök här.