Digital TV- och bredbandserbjudande till våra bostadshyresgäster

2017-11-21 | Riksnyheter Skriv ut 
Vi har, tillsammans med Telia, glädjen att presentera ett exklusivt erbjudande till våra bostadshyresgäster.
För endast 379 kronor per månad får du tillgång till Telias snabba bredband 700/700 Mbit/s och Digital TV‐paketet Lagom, som innehåller drygt 20 TV‐kanaler. Detta är ett betydligt lägre pris än Telias ordinarie pris med deras långsammaste bredband (100/100) och motsvarande TV‐utbud (678 kr/månad).

Du får alltså ett betydligt snabbare bredband och många digitala TV‐kanaler till en kraftigt sänkt månadskostnad. Dessutom ingår ny router och ny digitalbox utan kostnad (ord ca 2 000 kr). Allt du behöver göra är att skriva under det bilagda avtalet och returnera det i svarskuvertet. Gärna så snart som möjligt, men senast 31 december 2017. Under första halvåret 2018 kommer vi sedan starta igång det nya avtalet som ger dig bättre bredband och mer TV till lägre kostnad under förutsättning att tillräckligt många hyresgäster tecknar sig.​ Du får också tillgång till Telia Play+ som gör att du även kan se ditt TV‐utbud i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Praktiskt i sommarstugan eller när du är på resande fot!

Nedan ser du vilka TV‐kanaler som ingår i paketet.
 
Har du några frågor kring erbjudandet kan du antingen maila till teliaerbjudande eller kontakta förvaltningen på din ort.
 
Peter Lundgren
Utvecklingsansvarig bostad, Fastighets AB L E Lundberg

 

Svar på de vanligaste frågorna:
Om jag inte har fått detta erbjudande?
Om du bor i en av våra nyproducerade fastigheter har du redan ett förmånligt Digital TV-paket och kommer få ett separat erbjudande om bredband.

Hur gör jag för att få detta erbjudande?
Skriv under och skicka in det bilagda avtalet i svarskuvertet. Du accepterar då en hyreshöjning på 379 kr/månad, men då ingår TV‐ och bredbandspaketet enligt ovan.
 
Hur lång bindningstid är det?
Detta avtal gäller så länge du bor hos Lundbergs.

Om jag redan har ett TV‐ och/eller bredbandsavtal med Telia, vad händer med det?
Det avtalet bryts, även om du har bindningstid kvar. Du kan åtnjuta vårt erbjudande istället.

Jag har valt större TV‐paket (t.ex. CMore, Viasat), hur gör jag med det?
Dina utökade tillval ligger kvar och du fortsätter betala till Telia för dessa utöver vårt grundpaket som du betalar på hyresavin. Samma sak gäller om du vill ha Telias allra snabbaste bredband (1000/1000).
 
Det här verkar för bra för att vara sant, hur kan Lundbergs erbjuda detta?
Vi är sedan många år en stor kund till Telia och genom att nu upphandla dessa tjänster till samtliga våra bostadslägenheter har vi lyckats komma fram till denna lösning.

Hur snabbt kan vi komma igång med erbjudandet?

Överenskommelsen med Telia bygger på att tillräckligt många av våra hyresgäster väljer att ansluta sig till erbjudandet. Sista svarsdag är 31 december 2017 och därefter planerar vi införandet tillsammans med Telia. Anslutningarna rullas ut successivt i våra orter och målsättning är samtliga ska vara anslutna till sommaren 2018. Fram till dess fortsätter givetvis dina nuvarande val att fungera som vanligt.