Hantverkaregatan blir Italiensk by

2019-05-06 | Riksnyheter Skriv ut 
Den 8-11 maj förvandlas Hantverkaregatan till en Italian Village med dofter och smaker från sydeuropa. Marknaden som arrangeras av Geraud Markets Sweden AB i samarbete med Linden och Spiralen brukar locka 15-40.000 besökare under de 4 eller 5 dagar som den besöker en stad – nu är det Norrköpings tur.

I år besöker den uppskattade marknaden 18 svenska städer och onsdag till lördag är det Norrköpingsbornas tur att få prova på det breda utbudet och den härliga atmosfären.

- Det mesta från det italienska köket kommer att finnas att smaka på, säger Gaspare De Luca som är ansvarig för marknaden.

Italian Village är en 100 meter lång marknad med ca 13-14 stånd, där man kan smaka på allt ifrån Sicilianska friterade risbollar till mjuk nougat från Milano. Färsk pasta i alla dess former, italiensk grillad kyckling, Cacciatora Style, Risotteria, pizza gjord på plats, Piadina Romagnola, samt ostar, charkuterier och andra italienska delikatesser – marknaden bjuder på det mesta och det bästa för den som vill prova på det italienska köket.

- Marknaden är helt fantastisk och vi är väldigt glada att de nu kommer Norrköping och Hantverkaregatan, säger Lovisa Lindholm, centrumledare, Fastighets AB L E Lundberg. Vi vill vara med och skapa en levande stadsmiljö och det här är bra ett exempel på hur vi kan tillföra något extra som förhöjer upplevelsen och skapar en härlig atmosfär, avslutar Lovisa Lindholm.

Pressen inbjuds till en rundvandring och provsmakning onsdag 8 maj klockan 12.00, under ledning av Gaspare De Luca. Kontakta Lovisa Lindholm (nedan) för medverkan.

Kontaktperson: Lovisa Lindholm, centrumledare, Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 66 65
E-post: lovisa.lindholm@lundbergs.se

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 66 73
E-post: lisa.lundh@lundbergs.se