Jonas Thyrsson utsedd till chef Fastighetsutveckling för Fastighets AB L E Lundberg

2019-02-05 | Riksnyheter Skriv ut 
Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef Fastighetsutveckling.

Fastighets AB L E Lundberg har utsett Jonas Thyrsson till ny chef Fastighetsutveckling. Jonas ersätter Mattias Markström som går vidare till NCC Building.

- Det är en väldigt inspirerande utmaning att ta över ansvaret som chef Fastighetsutveckling, säger Jonas Thyrsson. Min ambition är ett fortsatt fokus på att skapa kundnytta genom kvalitativa och kostnadseffektiva projekt där långsiktighet och hållbarhet alltid är prioriterade delar. Tillsammans med mina medarbetare är jag övertygad om att vi kommer nå fortsatt framgång, fortsätter Jonas.

Jonas har arbetat med projektutveckling inom Lundbergs de senaste 10 åren. Han har projektlett många stora projekt, bland annat pågående nybyggnationen Kvarnbacken i Norrköping om 392 lägenheter.
- Vi är väldigt glada att Jonas har tackat ja till tjänsten som chef Fastighetsutveckling, säger Louise Lindh, VD Fastighets AB L E Lundberg. I Jonas får vi en god ledare som brinner för sitt jobb och som genom sin erfarenhet och stora kompetens kommer vara med och utveckla Lundbergs.

Jonas Thyrsson tillträder tjänsten 1 april 2019.
Kontaktperson:
Jonas Thyrsson, tillträdande chef Fastighetsutveckling Fastighets AB L E Lundberg Tele: 0709-21 65 57
E-post: jonas-(d_)-_thyrsson-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef Fastighets AB L E Lundberg Tele: 0709-21 66 73
E-post: lisa-(d_)-_lundh-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel.