KidsBrandStore öppnar pop up i Linden köpcentrum

2020-10-01 | Riksnyheter Skriv ut 
Den 15 oktober, kl. 10:00 öppnar KidsBrandStore en pop up-butik i Linden Köpcentrum. KidsBrandStore är en marknadsledande nordisk modedestination för ungdomar, som erbjuder kvalitetsprodukter från världsledande varumärken.

Idag driver KidsBrandStore e-handel i sex länder i Norden och Europa, samt sju fysiska butiker i Sverige. Butiken i Norrköping City blir deras första pop up-butik.

- Vi är mycket glada att kunna erbjuda våra besökare en unik möjlighet att ta del av KidsBrandStores utvalda varumärken i höst och vinter i Norrköping City, säger Emma Tördahl, centrumledare på Lundbergs Fastigheter. KidsBrandStore är ett mycket välkommet tillskott till Lindens köpcentrum som stärker oss som handels- och mötesplats.

KidsBrandStore säljer trendriktiga kläder från världsledande varumärken som Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance och Lyle & Scott.

- Norrköping är spännande och har en väldigt moderiktig publik, så vi gläder oss mycket åt att få öppna vår första pop up-butik i just Norrköping, säger David Törn, Head of Stores på KidsBrandStore.

KidsBrandStore’s pop up öppnar på Lindens övre plan