Kommunikatör till Norrköping

2018-10-08 | Riksnyheter Skriv ut 
På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi verkar i en ständig förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu bättre. Att utveckla vårt varumärke och vår kommunikation till något alldeles speciellt är nästa steg i vår resa. Därför söker vi nu en kommunikatör. Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Som ny kommunikatör hos oss hoppas vi att du vill vara med oss på vår fortsatta förändringsresa.
Om tjänsten
Som vår nya kommunikatör kommer du få en nyckelroll i företaget och möjlighet att vara med att fortsätta utveckla Lundbergs redan starka varumärke. Du blir spindeln nätet och arbetar med både intern och extern kommunikation. Lundbergs står inför många spännande projekt och förändringar som kräver god och planerad kommunikation. Rollen är bred och du kommer få arbeta inom många olika områden av marknadsföring och kommunikation. Du arbetar i nära samarbete med marknads-och kommunikationschef, som du även rapporterar till.
I din roll som kommunikatör är du content-ansvarig för våra digitala kanaler. Du skapar relevant och engagerande innehåll som bidrar till att stärka och positionera Lundbergs inom marknadsområdena bostad, handel och kontor. Du producerar informations- och marknadsmaterial och planerar, genomför och följer upp aktiviteter utifrån fastställda marknads- och kommunikationsplaner. Du agerar beställare mot byråer och andra samarbetspartners. Du kommer att ansvara för vårt intranät och får vara med och utveckla vår internkommunikation. Rollen innebär stort ansvar och du kommer ingå i, och även själv driva, flera olika projekt. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Placeringsort är Norrköping.  
Vem är du? 
För att vara framgångsrik i rollen som kommunikatör tror vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning för området, gärna högskoleutbildning inom kommunikation och/eller marknad eller motsvarande. Du är en duktig skribent med förmågan att omvandla komplex information så att det blir lättförståeligt och intressant. Du brinner lite extra för digitala kanaler som du förstår och behärskar och du tycker om att följa med i den snabba utvecklingen. Photoshop, InDesign och Acrobat är program som vi gärna ser att du behärskar.
Vi tror att du beskrivs som en positiv, strukturerad, självgående och kommunikativ person som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.  Du har sinne för färg, form och detaljer. Leverans, kvalitet och deadlines är viktigt för dig. Du har mod att prova nya idéer och ny teknik och vi tror att du, liksom vi, brinner för Lundbergs vision – hållbar stadsutveckling!
Ansökan
Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men dock senast 23 oktober 2018. Frågor besvaras av Eva Andersson, Rekryteringskonsult, Sententia Rekrytering, tfn 0706-15 32 30.