Lundbergs Fastigheter nominerat till Kundkristallen

2020-01-17 | Riksnyheter Skriv ut 
Fastighets AB L E Lundberg är nominerat till fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen. Lundbergs Fastigheter är nominerat i kategorin Högsta Serviceindex i storleksklassen 4000-10 999+ lägenheter. Kundkristallen delas ut på Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm den 6 februari.

- Vi är väldigt glada och stolta över att vara nominerade till Kundkristallen, i konkurrens med många duktiga branschkollegor, säger Peter Lundgren, regionchef Väst Fastighets AB L E Lundberg. Det är ett kvitto på att våra hyresgäster trivs hos oss, vilket våra medarbetare jobbar hårt för varje dag. 

Benchmark Event arrangeras av AktivBo för femtonde året i rad. AktivBo genomför kundundersökningar åt privata och kommunala fastighetsbolag. Lundbergs Fastigheter har varit nominerade flera gånger tidigare och vann 2019 Kundkristallen i kategorin Högsta serviceindex (3000-8999 lägenheter). AktivBo-undersökningen är ett viktigt verktyg i arbetet med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt.

- För att hela utvecklas och bli ännu bättre är det viktigt att vi förstår våra hyresgästers behov och hur vi som hyresvärd kan bidra till att skapa trivsel och trygghet. Vi strävar efter att vara lyhörda och flexibla och de fina resultaten i AktivBo-undersökningen visar att vi är på rätt väg, avslutar Peter Lundgren.