Lundbergs Fastigheter nominerade till Kundkristallen!

2021-01-21 | Riksnyheter Skriv ut 
Lundbergs Fastigheter är återigen nominerade till fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen. Till årets prisutdelning, som sker under det i år digitala Benchmark Event den 11 februari, är man nominerad i kategorierna Högsta Profil och Högsta Serviceindex i klassen 4 000-10 999 bostäder. 
  • - Den här gången är vi lite extra glada och stolta över våra nomineringar. Det senaste året har ställt oss, precis som alla andra, inför nya utmaningar och situationer som ingen av oss upplevt tidigare, säger Peter Lundgren, regionchef väst Lundbergs Fastigheter. De här nomineringarna är ett kvitto på att vi har hanterat covid-19 på ett mycket bra sätt – våra medarbetare har varit helt fantastiska!


  • Benchmark Event arrangeras av AktivBooch uppmärksammarprivata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som via en årlig kundundersökning har utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster. Lundbergs Fastigheter har både varit nominerade och vunnit flera gånger tidigare och AktivBo-undersökningen är ett viktigt verktyg i arbetet med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. 

    - Våra kunder är det viktigaste vi har och vi arbetar hela tiden för att utvecklas och bli ännu bättre. Under pandemin är det extra viktigt att vi finns nära våra hyresgäster och gör det där lilla extra för att de ska trivas och känna sig trygga. Våra medarbetare har hjälpt till med allt från att hämta medicin på apoteket till ett extra vänligt och omtänksamt samtal med de som känner sig ensamma. Nu hoppas vi att någon av våra nomineringar räcker hela vägen till en kristall – det skulle vara en härlig belöning, avslutar Peter Lundgren.