Lundbergs Fastigheter topp tre i kundnöjdhetsundersökning

2020-10-15 | Riksnyheter Skriv ut 
När 2020 års resultat av Fastighetsbarometern Kontor presenterades på torsdagen var Lundbergs Fastigheter en av vinnarna. I kategorin storbolag hamnade Lundbergs Fastigheter på en fin tredje plats i undersökningen som genomförs av CFI Group och Fastighetsägarna Sverige.

Fastighetsbarometern Kontor mäter NKI, Nöjd-Kund-Index, bland Sveriges ledande fastighetsägare. Undersökningen ger insikt i hur fastighetsägarna presterar inom alla de områden som påverkar hyresgästernas nöjdhet och lojalitet.

- Att vi hamnar i toppen i den hårda konkurrensen visar att vi lyckats i vårt målmedvetna arbete med att utveckla och förbättra oss, säger Henrik Egnell, utvecklingsansvarig kontor på Lundbergs Fastigheter. Det här är tredje året vi deltar i Fastighetsbarometern och resultatet har blivit ett viktigt verktyg för att på ett strukturerat sätt arbeta med förbättringar som generar kundnytta.

Lundbergs Fastigheter medverkar även i motsvarande undersökning för bostadshyresgäster, AktivBo. Även där sticker resultatet ut i konkurrensen och bolaget har under de senaste åren belönats med fina placeringar för den höga och jämna kvaliteten i hela fastighetsbeståndet.

- Att vi lyckas leverera så fina resultat inom båda bostad och kontor är fantastiskt roligt, säger Louise Lindh, VD Lundbergs Fastigheter. Våra kunder är alltid i fokus och det här är ett kvitto på att våra medarbetares målmedvetna och långsiktiga arbete lönar sig.

Kontaktperson:

Henrik Egnell, Marknadsområdeschef Stockholm
Tele: 0709-21 66 25
E-post: henrik.egnell@lundbergs.se

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef
Tele: 0709-21 66 73
E-post: lisa.lundh@lundbergs.se