Lundbergs Fastigheters köpcentrum Linden och Spiralen erbjuder fri hemleverans

2020-04-06 | Riksnyheter Skriv ut 
Pandemin Covid-19 hindrar just nu många Norrköpingsbor från att besöka Linden och Spiralens köpcentrum. Nu tar Lundbergs Fastigheter istället butikerna hem till besökarna. Från och med tisdagen den 7 april erbjuder Linden och Spiralen fri hemleverans. Kunden gör sin beställning direkt från sin favoritbutik och Lundbergs fastigheter levererar den hem till dörren.

- Situationen med covid-19 är svår och vi vill göra allt vi kan för att underlätta för både butiker och deras kunder, säger Emma Tördahl, centrumledare Lundbergs Fastigheter. Med hemleverans kan man fortsätta göra sina ärenden i Linden och Spiralen och samtidigt känna sig trygg och följa myndigheternas rekommendationer.

Till en början kommer leveranser att ske i centrala Norrköping på vardagar mellan 10:00-12:00. Lundbergs Fastigheter kör hem leveransen med flakmoped, som självklart går på el. På Lindens och Spiralens hemsidor hittar man all information kring hur man går tillväga för att nyttja servicen.

-Våra fantastiska medarbetare vill göra allt de kan för att hjälpa våra hyresgäster, och det här är ett sätt. Initiativet är även en del av #tillsammansförnorrköpingcity som är ett samarbete mellan Lundbergs Fastigheter, Castellum, Stadsrum och Magnentus för att uppmana människor att stötta den lokala handeln i city, avslutar Emma.

Kontaktperson:

Emma Tördahl, centrumledare
E-post: emma.tordahl@lundbergs.se
Tel: 0709-21 66 55

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef
E-post: lisa.lundh@lundbergs.se
Tel: 0709-21 65 73