Lundbergs lanserar app för bostadshyresgäster

2019-12-10 | Riksnyheter Skriv ut 

För att förenkla och förbättra kundupplevelsen lanserar Fastighets AB L E Lundberg en app för bostadshyresgäster. Via appen får hyresgästerna tillgång till information om hushållets el- och vattenförbrukning, service och tjänster, digitala bokningssystem, serviceanmälan, information och nyheter från Lundbergs. Appen utvecklas i samarbete med PropTech-företaget Tmpl.

I ett första skede testas appen i Lundbergs nyproducerade bostadsområde Elitseglaren i Linköping som omfattar 374 lägenheter. 

- Vi jobbar hela tiden med att addera mervärden och utveckla vår service, säger Elisabeth Falk Olander, affärsutvecklare på Fastighets AB L E Lundberg. Den här gången är det våra bostadshyresgäster i Elitseglaren som får agera testpiloter. Att som hyresvärd erbjuda service och tjänster som kan underlätta och göra vardagen enkel och bekväm för våra hyresgäster ser vi som en viktig pusselbit för att möta framtidens behov och förväntningar.

Appen lanseras i samarbete med PropTech-företaget Tmpl från Uppsala. Tmpl startades med en vision om att göra det enklare för människor att bo, arbeta och leva – oavsett om det handlar om grannar, medarbetare, hyresgäster eller medborgare. Den digitala plattformen är utvecklad för att möta framtidens behov i hemmet och på kontoret, genom att göra allt från information och dokumentation till bokningssystem och service lättillgängligt för hyresgästerna.

- Det är glädjande att Lundbergs väljer Tmpls plattform för att skapa mervärde för sina hyresgäster, säger Henrik Svanqvist, VD på Tmpl. Med digitaliseringen skapas många möjligheter att förbättra livskvalitén och förenkla vardagen för de boende i Lundbergs alla fastigheter.

Från mitten av december finns appen tillgänglig för de boende i Elitseglaren. I pilotprojektet kommer Lundbergs att involvera hyresgästerna som får vara med och tycka och tänka kring appens innehåll.

- Det är extra roligt att ta fram ett verktyg som både stärker vårt varumärke och bidrar till trivsel och en bra kundupplevelse. Vår ambition är att lansera appen i flera av våra fastigheter framöver, för både bostads- och kontorshyresgäster, avslutar Elisabeth Falk Olander. 

 

Kontaktperson:

Elisabeth Falk Olander, affärsutvecklare, Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 65 34
E-post: elisabeth.falk.olander@lundbergs.se

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef, Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 66 73
E-post: lisa.lundh@lundbergs.se