Lundbergs nominerat till Kundkristallen

2018-01-16 | Riksnyheter Skriv ut 
För trettonde året delas fastighetsbranschens prestigefyllda pris ”Kundkristallen” ut. Lundbergs är nominerat i kategorin Högsta Serviceindex.
Benchmark Event är en årlig tillställning där AktivBo uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som genom kundundersökningar utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster. Vinnarna tillkännages torsdagen den 8 februari på Berns Salonger i Stockholm. 
 
Priserna delas ut till de fastighetsbolag som gjort störst förbättring av sin service under 2017 jämfört med den förra mätningen, samt till bolag med bäst totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser. 
 
Fastighets AB L E Lundberg är nominerat i kategorin Högsta Serviceindex, 3 000–8 999 lägenheter. Övriga nominerade i samma kategori är AB Skövdebostäder och Vätterhem.
 
- Vi är oerhört stolta och glada att även i år vara ett av de tre bästa fastighetsbolagen när det gäller nöjda bostadshyresgäster, säger Roger Ekström, vice VD Fastighets AB L E Lundberg. Det stärker oss i vårt arbete att vara förstahandsvalet för de hyresgäster som vill ha sin hemvist i hållbara stadsmiljöer.
 
Vid frågor, kontakta:
Roger Ekström 0709-21 65 06