Lundbergs söker ekonomichef

2017-10-12 | Riksnyheter Skriv ut 
Till vårt huvudkontor i Norrköping söker vi en ny ekonomichef som ska leda ekonomiavdelningen och ansvara för den strategiska utvecklingen av vår ekonomifunktion.
Arbetet innebär att axla det övergripande ansvaret för att alla delar inom ekonomiavdelningen fungerar och utvecklas i enlighet med vår strategi. Ekonomichefen har ansvar för redovisning, bokslut, årsredovisning och rapportering mot olika intressenter. Ekonomichefen ingår i ledningsgruppen och har en central och betydelsefull roll i företagets utveckling.
 
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi med flerårig erfarenhet inom området. Helst ser vi att du har haft en ledande roll inom en ekonomiavdelning. Du kan driva och prioritera ekonomifrågor utifrån bolagets framåtriktade och strategiska arbete. Du bör vara kunnig i ekonomisystem och du ska ha drivit förändringsarbete inom ekonomi. Du är en god ledare med stort intresse för ledarskap, du ser helheten, är prestigelös, serviceorienterad och sporras av samarbete med andra. 
 
Ansökan:
Ansvarig rekryterare är Karl Asp, och nås på asp-(_sm3Remove)-_-(_a)-_edwardlynx-(d_)-_com, tel: 070-8353738
 
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-10-31