Lundbergs vinnare av Kundkristallen

2019-02-08 | Riksnyheter Skriv ut 
Under torsdagskvällen korades årets vinnare av Kundkristallen under Benchmark Event på Berns i Stockholm. Fastighets AB L E Lundberg tog stolt emot det prestigefyllda priset i kategorien Högsta Serviceindex (klassen 3000–8999 lägenheter). Lundbergs var även nominerade i kategorien Största lyft Serviceindex.

- Vi är väldigt glada och stolta över att ta emot Kundkristallen, säger Peter Lundgren, regionchef väst Fastighets AB L E Lundberg. Det här är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra hyresgäster trivs hos oss, fortsätter Peter Lundgren.


Benchmark Event arrangerades av AktivBo för 14:e året i rad. AktivBo genomför kundundersökningar åt privata och kommunala fastighetsbolag. Lundbergs har varit nominerade flera gånger tidigare och AktivBo-undersökningen är ett viktigt verktyg i arbetet med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt.


- Våra medarbetare arbetar varje dag hårt med att ge våra hyresgäster en så bra boendeupplevelse som möjligt, och vi vill hela tiden bli bättre, säger Louise Lindh, VD Fastighets AB L E Lundberg. Hela organisationens engagemang och målmedvetenhet gör att vi lyckas – idag är vi lite extra glada och stolta, avslutar Louise.

Kontaktperson:
Peter Lundgren, regionchef väst Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 66 72
E-post: peter-(d_)-_lundgren-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef Fastighets AB L E Lundberg
Tele: 0709-21 66 73
E-post: lisa-(d_)-_lundh-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se