Marknadsområdeschef till Jönköping

2019-03-19 | Riksnyheter Skriv ut 

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi inspirerande och värderingsdrivna ledare. Vi söker nu en marknadsområdeschef till Lundbergs i Jönköping.

Om tjänsten

Drivs du av affärer, skapa och utveckla kundrelationer samt har ett intresse för fastigheter? Har du ett stort engagemang och ser möjligheter i det mesta? Vi söker dig som vill bli en del av att utveckla en hållbar stadsmiljö i Jönköping för såväl människor, företag och organisationer.

Som Marknadsområdeschef driver du förvaltning och utveckling av våra kommersiella fastigheter samt våra bostadsfastigheter. Du är ansvarig för uthyrningsprocessen, hyresgästanpassningar, budget, omvärldsbevakning och utveckling, samt skapar affärsplan och långsiktiga mål för varje fastighet. Du har övergripande ekonomiskt ansvar för Jönköping, tar fram beslutsunderlag för varje enskild uthyrning och ansvarar för villkor/avtalsförändringar. Till din hjälp har du 8 medarbetare.

Som ledare på Lundbergs är du en tydlig representant för vår kultur. Ditt uppdrag är att driva vår verksamhet och se till att den fungerar i enlighet med interna och externa krav. En av dina viktigaste uppgifter är att klargöra verksamhetens mål för dina medarbetare och att leda och fördela arbetet så att de kan utföra de uppgifter som krävs för att nå målen.

Din profil

Du har erfarenhet från fastighetsbranschen och av förvaltning, samt har relevant utbildning för området. Du är resultat- och handlingsorienterad med fokus på kunden och affären. Du har ett strategiskt och långsiktigt tänk, men är handlingskraftig, lyhörd och prestigelös i det dagliga arbetet. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och har mod att våga prova nya idéer. Vi tror att du har chefserfarenhet och att du, liksom vi brinner för Lundbergs vision – hållbar stadsutveckling.

Intresserad?

 I den här rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Läs mer om tjänsten här eller kontakta rekryteringskonsult Stefan Johansson på 0706 – 58 59 45. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten nu. Sista ansökningsdatum är den 31/3.

Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 150 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Läs gärna mer på www.lundbergs.se.