Ny marknads- och kommunikationschef samt ny hållbarhetschef

2018-06-25 | Riksnyheter Skriv ut 
Fastighets AB L E Lundberg tillsätter två nya tjänster.

Lisa Lundh ny marknads- och kommunikationschef
Lisa Lundh har anställts som marknads- och kommunikationschef. Lisa är 42 år, civilekonom och arbetar idag som marknads- och försäljningschef på IFK Norrköping. Dessförinnan arbetade Lisa på liknande tjänster inom bl.a. Ottobock och Marknadsbolaget Fjärde storstadsregionen.

Johan Sandborgh blir hållbarhetschef
Johan är 38 år, jur. kand och arbetar idag inom Lundbergs som regionchef för Region Stockholm. Han behåller den tjänsten och tillträder även tjänsten som hållbarhetschef.

- Det känns bra att vi nu delar på ansvaret för kommunikation och hållbarhet, säger Louise Lindh, VD Fastighets AB L E Lundberg. Hållbarhetsarbetet är en väldigt viktig del av bolagets utveckling och till stor del integrerad i vår ordinarie verksamhet. Det är då naturligt att en regionchef har det ansvaret. Därmed blir också fokuseringen på marknad och kommunikation tydligare.

- Jag brinner verkligen för vårt hållbarhetsarbete. Vi har stora utvecklingsmöjligheter, både i stort och smått. Men främst genom att agera och arbeta aktivt med synliga hållbarhetsprojekt i våra kvarter, säger Johan Sandborgh. 

- Det ska bli fantastiskt roligt och inspirerande att bli en del av Lundbergs och jag ser fram emot att få arbeta med ett så starkt varumärke, säger Lisa Lundh. Tillsammans med mina nya kollegor vill jag jobba hårt för att fortsätta utveckla företagets unika erbjudande och position, som skapar väldigt goda förutsättningar för att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer.  

Lisa tillträder sin befattning senast den 17 september och Johan tillträder sin befattning den 13 augusti 2018.

Norrköping 25 juni 2018
Fastighets AB L E Lundberg

Vid frågor kontakta:
Louise Lindh, 08 - 463 06 15
Lisa Lundh, 0709-21 66 73
Johan Sandborgh, 0709 - 21 66 06