Östsvenska Handelskammaren blir en del av LINK Business Center

2020-09-11 | Riksnyheter Skriv ut 

När Lundbergs Fastigheters kontorsbyggnad LINK Business Center slår upp portarna i slutet av 2021 blir Östsvenska Handelskammaren en av de första hyresgästerna att flytta in. Hyresavtalet som är tecknat på 8 år omfattar 421 kvm i entréplanet i den profilskapande byggnaden. I och med det är 11 300 kvm av fastighetens totalt ca 13 500 kvm uthyrda.

- Vi är väldigt glada över att Östsvenska Handelskammaren blir en del av LINK Business Center, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Lundbergs Fastigheter. Med regionens största affärsnätverk och lång erfarenhet av att skapa mötesplatser med attraktivt och relevant innehåll blir Handelskammaren en naturlig partner i formandet av regionens nya mötesplats för näringslivet.

Östsvenska Handelskammaren är en stark näringslivsröst och påverkanskraft i den östsvenska regionen. Sedan 2011 har verksamheten nästan dubblerat antalet medlemsföretag till 900 st. I LINK Business Center kommer Handelskammaren erbjuda en dynamisk mötesplats med spännande event och seminarier samt konferens- och mötesmöjligheter. Handelskammaren kommer även vara den första välkomnande kontaktytan för alla besökare i LINK Business Center och säkerställa att både gäster och andra hyresgäster får en bra service.

- Det känns oerhört roligt att vi blir en del av denna nya mötesplats för näringslivet i regionen. Planerna för byggnaden är spännande och utformningen passar oss och vår roll väl, säger Karin Ljungmark Malmström, ordförande för Östsvenska Handelskammaren.

Östsvenska Handelskammaren flyttar in i sina lokaler i december 2021. Sedan tidigare har hyresavtal tecknats med Danske Bank, Specialfastigheter, Cambio och Academic Work. Restaurangen i LINK Business Center kommer att drivas av Östgöta Kök. 

Kontaktperson: 

Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping
Tel: 0709-21 65 73
E-post: daniel.andersson@lundbergs.se

Karin Ljungmark Malmström, ordförande Östsvenska Handelskammaren
Tel: 0706-37 28 08
E-post: karin@identx.se