Premiär för IFK Norrköping Shop i Linden

2020-06-11 | Riksnyheter Skriv ut 
På fredag kl. 11.00 slår IFK Norrköping upp portarna till sin nya butik i Linden Köpcentrum i Norrköping city. Butiken är samarbete med Lundbergs Fastigheter och kommer att erbjuda ett stort utbud av nya matchtröjor, träningskläder och andra roliga, snygga och användbara IFK-prylar.

IFK Norrköping har gjort en stor satsning för att förnya och bredda sortimentet av merchandise och att etablera en ny, fin butik nära kunder och fans är nästa steg i utvecklingen.

- Som huvudpartner till IFK Norrköping vill vi hitta gemensamma projekt där vi tillsammans kan göra bra saker. IFK Norrköping Shop är ett mycket välkommet tillskott i Linden och ett koncept som stärker både oss och IFK Norrköping, säger Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef på Lundbergs Fastigheter.

- Vi har gjort en stor satsning på merchandise som vi nu vill presentera på ett bredare plan. En fysisk butik kompletterar vår webshop och blir vår förlängda arm ute på stan för att möjliggöra försäljning, evenemang och andra aktiviteter, säger IFK Norrköpings marknadschef Robin Bornehav. Tillsammans med Lundbergs Fastigheter har vi nu en fantastiskt fin och användbar butik på 150 kvadrat som vi kan utnyttja till att stärka relationen och närheten till fler IFK:are, avslutar Robin.

På premiärdagen kommer IFK bland annat släppa den unika tröjan som togs fram i samband med kampanjen ”Stå upp för Norrköping”. I butiken finns även en tryckpress så att kunden själv kan välja vilken spelares namn och nummer man vill ha på tröjan.

Kontaktperson:

Lisa Lundh, marknads- och kommunikationschef Lundbergs Fastigheter
Tele: 0709-21 65 73
E-post: lisa.lundh@lundbergs.se

Robin Bornehav, marknadschef IFK Norrköping
Tele: 072-856 02 96
E-post: robin.bornehav@ifknorrköping.se