Teknisk förvaltare/projektledare till Stockholm

2019-08-14 | Riksnyheter Skriv ut 
Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Vi söker en teknisk förvaltare/projektledare som kommer vara en del av vår fortsatta förändringsresa, med uppdrag att ta servicen inom marknadsområde Stockholm till en ännu högre nivå.

Dina arbetsuppgifter

Vi är ledande inom drift- och energiarbete och söker ständigt nya vägar att utveckla verksamheten. I denna roll som teknisk förvaltare/projektledare har du en nyckelroll i utvecklingen av Lundbergs fastighetsbestånd i Stockholm. Du har det övergripande ansvaret för hyresgästanpassningar samt det totala kostnadsansvaret över övriga projekt.

Arbetet innefattar:

  • Upprättande av kalkyler, tidplaner, beskrivningar etc. vid ombyggnationer
  • Upphandling av konsulter och entreprenörer
  • Projektering och byggledningEkonomisk uppföljning och rapportering
  • Att följa utvecklingen inom byggnadsteknik, arkitektur, installationer och produktion
  • Att initiera produktutveckling
  • Myndighetskontakter
  • Att säkerställa miljö, arbetsmiljö och kvalitet i projekten
  • Samarbete med bolagets övriga avdelningar och affärsområden

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av projekt inom bygg/fastighet. Du är utbildad civilingenjör eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har erfarenhet från kommersiellt byggande och underhåll, är en skicklig förhandlare och van att handla upp konsulter och entreprenörer. 

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som vill arbeta självständigt, har ledaregenskaper och trivs med att ha många bollar i luften, på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du är bra på att lösa problem och får energi av att göra kunden nöjd. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med hyresgäster, medarbetare och arbetsleda entreprenörer och kollegorna inom driften. Andra egenskaper vi värderar högt är din samarbetsförmåga och vilja att lära och utvecklas.

Ansökan

Skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till henrik-(d_)-_egnell-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se senast den 18 september.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Egnell, marknadsområdeschef Stockholm på 0709–21 66 25 eller Lisa Nisser, HR-chef, på 0709-21 66 10.