Uthyrare Handel till Norrköping

2019-07-04 | Riksnyheter Skriv ut 
Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Som uthyrare inom Handel blir du en del av vår fortsatta förändringsresa med uppdrag att ta uthyrningen och utvecklingen av våra handelsytor i Norrköping och Linköping till en ännu högre nivå.

Fastighets AB L E Lundberg

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Dina arbetsuppgifter

Som uthyrare hos Lundbergs kommer du att vara ansvarig för hela processen vad gäller uthyrningar av butiker med allt från upplåtande av hyresavtal till budgetering och analys av inkommande förfrågningar. Du kommer att få ansvaret för uthyrning av butiker i Norrköping vilket innebär mycket kontakt med de befintliga hyresgästerna, men också en hel del omvärldsbevakning och kontakter i branschen i stort. Ditt personliga engagemang och stora intresse för stadskärnornas och handelns utveckling kommer vara avgörande för att lyckas. Du kommer ingå i ett team på 12 personer som sitter framförallt på huvudkontoret i Norrköping men också i Linköping.

Din profil 

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, marknad, juridik eller annan relevant utbildning
  • Svenska och engelska flytande
  • God vana av att jobba i officepaketet Meriterande är erfarenhet av liknande uppgifter.

För att lyckas i denna roll läggs stor vikt i din personlighet där nyckelorden är driv och initiativtagande.

Rollen innebär ett stort eget ansvar och mycket kontakt med människor i olika sammanhang vilket ställer höga krav på din sociala förmåga. Du behöver dessutom ha god vana av att analysera data och ekonomi, och känna dig bekväm med att fatta beslut och ta ansvar. Framför allt ska du drivas av att göra skillnad och vara med där det händer!

Skicka in din ansökan bestående av ett CV och personligt brev till rekrytering-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se. Märk din ansökan Uthyrare Handel Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag, men senast den 15 augusti.