Winell & Jern arkitekter AB ny hyresgäst i LINK Business Center

2020-11-12 | Riksnyheter Skriv ut 
Ännu en hyresgäst är klar för Lundbergs Fastigheters nya kontorsbyggnad LINK Business Center i Linköping. Det är arkitektbyrån Winell & Jern arkitekter AB som tecknat ett sexårigt avtal om 276 kvm. LINK Business Center rymmer ca 13 500 kvm uthyrningsbar yta samt garage och de första hyresgästerna flyttar in lagom till årsskiftet 2021/2022.

Winell & Jern startades 2011 i Linköping. Bolaget arbetar med uppdragsgivare över hela landet med allt från småhus och flerbostadshus till industribyggnader och kommersiella lokaler. Bland annat har Winell & Jern ritat två fastigheter för Lundbergs Fastigheter. Dels Elitseglaren i Södra Ekkällan, ett projekt som omfattar 374 lägenheter och som står helt klart i början av 2021. Dels grannfastigheten till LINK Business Center, bostadshuset Stångebro strand som omfattar 40 lägenheter och som blir klart för inflyttning hösten 2021.

- Winell & Jern är ett mycket välkommet tillskott i den mix av företag som vi vill skapa i LINK Business Center och vi är väldigt glada över att de väljer att bli en del av regionens nya mötesplats för näringslivet, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Lundbergs Fastigheter. Det känns såklart särskilt roligt att kunna erbjuda en av våra uppskattade samarbetspartner nya fina kontorsmiljöer att utvecklas i.

Winell & Jerns nya kontor kommer att ligga på våning 7 med egen utgång till fastighetens gemensamma takterrass. Man flyttar in de nya lokalerna den 1 maj 2022.

- Det känns väldigt inspirerande att ta nästa steg i vår utveckling och fortsätta växa i en kreativ miljö i Linköpings nya landmärke, säger Tobias Jern, VD, Winell & Jern.

Kontaktperson:

Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping, Lundbergs Fastigheter
Tel: 0709-21 65 73
E-post: daniel.andersson@lundbergs.se

Tobias Jern, VD, Winell & Jern
Tel: 013-24 40 42
E-post: tobias@winelljern.se