Teknisk förvaltare till Södertälje

2019-01-25 | Södertälje Skriv ut 
På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi engagerade och ansvarstagande medarbetare. Som medarbetare på Lundbergs blir du del av en organisation i ständig förändring som präglas av högt engagemang och stort eget ansvarstagande. Våra värderingar Engagemang, Affärsmässighet, Innovation och Respekt vägleder oss i våra beslut och präglar vår kultur. Engagemanget hos våra medarbetare innebär att vi agerar helhjärtat, med lust och energi. Med affärsmässighet menar vi hög kompetens och att allt vi gör sker med bästa kvalité. Innovation betyder att vi hela tiden vill utvecklas och göra saker bättre. Respekt innebär att vi tror på allas lika värde och visar respekt för varandra och dem vi möter. Allt för att våra kunder ska få den bästa tänkbara upplevelsen och för att vi som organisation ständigt ska kunna utvecklas.

Nu söker vi en kunnig teknisk förvaltare till vår förvaltning i Södertälje. 
 
Om tjänsten

Vi är ledande inom drift- och energiarbete och söker ständigt nya vägar att utveckla verksamheten. I rollen som teknisk förvaltare kommer du ha det övergripande ansvaret för teknik och drift för de knappt 1500 bostäder som ingår i beståndet. Tillsammans med förvaltare ansvarar du för underhållsplanering, genomförande av projekt och hyresgästanpassningar. Du utgår från vårt kontor i Södertälje och rapporterar till marknadsområdeschefen på orten.

Arbetsuppgifter: 

 • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner
 • Ansvara för genomförande av fastigheternas handlingsplaner
 • Tillse att lagar och andra myndighetskrav uppfylls och efterlevs 
 • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, larm och styr och regler
 • Arbeta proaktivt och problemlösande med fastighetstekniska lösningar 
 • Ansvara för planerat- och felavhjälpande underhåll
 • Ansvara för hyresgästanpassningar 

 
Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som vill arbeta självständigt och trivs med att ha många bollar i luften på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du är bra lösa problem och får energi av att göra kunden nöjd. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med hyresgäster och arbetsleda entreprenörer och kollegorna inom driften. Andra egenskaper vi värderar högt är din samarbetsförmåga och vilja att lära och utvecklas.

Vi tror att du har: 

 • KY-utbildning eller motsvarande utbildning med teknisk inriktning
 • Ett antal års erfarenhet inom drift- och teknikområdet
 • Gärna erfarenhet av energioptimering
 • Meriterande om du har erfarenhet av att driva projekt
 • B-körkort 

 
  
Intresserad?

Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 28 februari 2019.  Ansökan skickas till erik.sparrfeldt@lundbergs.se 
 
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras av:

Erik Sparrfeldt 0709-21 65 83
Johan Sandborgh 0709-21 66 06 

 
 

Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Läs gärna mer på www.lundbergs.se.