Elitseglaren, Linköping

Lundbergs Fastigheter utvecklar ett helt nytt bostadsområde i Södra Ekkällan. Här kan du få ett boende med närhet till allt. Föredrar du att ha nära till city eller eklandskapet i Tinnerö? Här finns båda på behagligt promenadavstånd.
Mer information om detta hittar du på www.elitseglaren.seKvarteret Elitseglaren öppnar upp sig mot både dagvattenparken i norr och naturmarken i söder. Vi planerar att bygga två kvarter med lägenheter och radhus, samtliga är hyresrätter. Bostäderna kommer att vara från 1 till 5 rum och kök, mellan 35 och 115 kvm. De har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, stor balkong eller uteplats mot de gröna innergårdarna.

Lägenheterna har hög standard med parkett i samtliga rum och klinker i hallen. Badrummen har kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare. Bilen ställer du bekvämt i garaget under innergården eller på markparkeringen utanför huset. Från garaget tar du dig lätt upp till din lägenhet via hissen.

Vill du flytta hit?

Gör din intresseanmälan på www.elitseglaren.se.

Vill du få löpande information?

Skicka ett mail med din bostadsadress till elitseglaren-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se så håller vi dig uppdaterad både via vanlig post och e-post. Skriv gärna elitseglaren i ämnesraden.