Grönskande läge nära city

Vill du ha nära till både centrala Örebro och natur- och fritidsområden är det här läget för dig. På Södra Ladugårdsängen, bara två kilometer från centrum, växer en helt ny stadsdel fram.

På Södra Ladugårdsängen är det enkelt att leva ett aktivt liv. Grönskande omgivningar med parker, naturreservat, motionsspår och golfbana lockar till utomhusaktiviteter och lek för såväl barn som vuxna. Dessutom finns racketcentrum, bad, gym och fotbollsplaner runt hörnet. Ett utbud du når smidigt till fots eller på cykel längs områdets välplanerade gång- och cykelstråk.

Runt om i området växer butiker och andra verksamheter fram. Även stormarknader och Systembolaget finns på bekvämt avstånd, så du kan utan problem lämna bilen hemma. Området har en blandning av villor, radhus och flerfamiljshus som gör Södra Ladugårdsängen till ett levande och varierat område med många boendealternativ. 

Flexibelt och genomtänkt

Längtar du efter ett boende med genomtänkt planlösning, gedigna material och rymlig balkong eller uteplats? Välkommen till Fallskärmen. 67 välplanerade hyreslägenheter på 1-4 rum och kök i en miljösmart, säker och trivsam fastighet.

Klart för inflyttning!

Parken Hagen - områdets gröna oas

Fallskärmen ligger strax intill Parken Hagen som binder samman områdena Ladugårdsängen och Södra Ladugårdsängen. Hagen är områdets stora gröna oas för motion, lek och avkoppling.

Det uppskattade parkområdet upprustas och moderniseras med bland annat ny lekpark, utegym och pulkabacke i samband med att den nya bebyggelsen växer fram. Nya parkbänkar, belysning och grillplatser inbjuder till trevligt umgänge. Parken förses även med fler planteringar och träd och längs med området blir det förskolor, fritidsverksamheter, vård- och omsorgsboenden

Lediga lägenheter

När det finns lediga lägenheter i Fallskärmen hittar du dem under "Lediga lägenheter" på vår sida för Örebro. Klicka här för att komma till sidan.

Snabba fakta

ADRESS
Termikgatan 55 A, 57 A,B samt Kabingatan 8.

LÄGENHETER
1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta 25-91,6 kvadratmeter.

UTRUSTNING
Ekparkett i alla rum samt klinker i hallen, säkerhetsdörr till lägenheten, garderober/klädkammare, ljudisolerade fönster med persienn, fönsterbänkar av stenmaterial. Badrum med handdukstork, kakel på väggar och plastmatta på golv samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerad maskin i de mindre lägenheterna). Välutrustat kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

BALKONG/UTEPLATS
Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för 1 rok 25 m2 samt ett par 2:or.

EL- OCHVARMVATTENFÖRBRUKNING
Individuell mätning, ingår ej i hyran.

TV/INTERNET
Anslutning för fiberbredband, TV och IP-telefon i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. I hyran ingår TV-paket Telia Lagom.

FÖRRÅD
Ja, i källaren. Tillgängligt via hiss, förutom Termikgatan 57 A+B

POSTHANTERING
Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan.

TILLGÄNGLIGHET
Mycket god. Hiss som når alla plan, förutom på Termikgatan 57 A-B där hissen inte går ner till källaren. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförråd finns i fastigheten.

SÄKERHET 
Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén.

ALLMÄNNA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga med elektronisk bokningstavla. Cykelrum och rullstolsförråd.

HUSHÅLLSSOPOR/ÅTERVINNING
Miljöbod på innergården.

PARKERING
24 garageplatser i källarplan. Laddstolpar för elbilar finns samt tillgång till bilpool.

GÅRD
Skyddad, grön innergård med pergola. Parksoffor,bord, lekytor, belysning vid portar och gångvägar.