Kvarnbacken, Norrköping

Mitt i Norrköping, vid industrilandskapet ligger Kvarnbacken. Ett område som erbjuder det perfekta läget för dig som vill bo centralt med gångavstånd till Universitetet, Visualiseringscenter och Louis de Geer och samtidigt känna kvarnarnas och historiens vingslag i Norrköpings fantastiska Industrilandskap.

På kvarnbacken.se hittar du all information om projektet och här gör du din intresseanmälan.


 

God boendemiljö

De tre kvarteren med totalt elva hus harmoniserar med Norrköpings historia och Industrilandskapet med den Norrköpingsgula kulören. Totalt finns här 392 hyreslägenheter, de allra flesta med balkong eller uteplats mot innergården som erbjuder plats för rekreation och en paus från stadens sus och brus.

Under bostadshusen ryms garage för våra hyresgäster. Du kör enkelt ner bilen i garaget, parkerar på din plats och tar hissen upp till ditt våningsplan. Lägenheterna är 1 rok till 4 rok stora. Samtliga har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober. Golven är av hög standard med parkett i samtliga rum och klinker i hall och badrum. I badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare och i köket diskmaskin.

 

Vill du bo här?

Gå in på kvarnbacken.se för mer information.