Fallskärmen, Örebro

På S:a Ladugårdsängen planerar vi att bygga 67 hyreslägenheter. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök och alla får en stor balkong eller uteplats (utom 1 rok).

 

Vardagsrum, sovrum och kök kommer att ha ekparkett och i hallarna blir det klinkergolv. Fönsterbänkarna förses med stenmaterial vilket ger en gedigen känsla. Köken utrustas med spishäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. I badrummen blir det kakel på väggarna och plastmatta på golvet. De kommer även ha elektrisk handdukstork. 

Stort lättillgängligt cykelrum på entréplanet med pump och reparationsutrusning. Garageplatser i källaren med tillgång till bilpool. Alla lägenheter har tillgång till lägenhetsförråd i källaren.

Det kommer bli en grön innergård med trevliga samvaro-platser, lek och möjlighet till egen odling.
Vi använder el som är märkt Bra Miljöval. Elen debiteras via hyran vilket gör att du som hyresgäst slipper betala abonnemangsavgiften. Vi har även individuell mätning av varmvatten, vilket innebär att du enbart betalar för din förbrukning. Det tjänar både miljön och du som hyresgäst på.

Södra Ladugårdsängen ligger bara två km från centrum och har närhet till natur och idrottsanläggningar. Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och livsmedelsbutiker. Utmärkande för området är sammanhängande gröna innergårdar, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.

Välkommen till Lundbergs du också!

 

Kontakt

 Marie Ödberg        Jessica Karlsson
 019-15 04 20     019-15 04 20
 orebro-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se       orebro-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se