Våra fastigheter

I Sörbyängen hittar du våra fyra fastigheter Fallskärmen, Grönpepparen, Isopen och Körveln. Husen är byggda mellan 2016 och 2019 och erbjuder ett modernt boende för dig som vill ha det bästa av stad och natur och en hyreslägenhets alla bekvämligheter.

Här finns allt från den yteffektiva ettan till den rymliga fyran. Lägenheterna är ljusa med en öppen planlösning och genomgående härliga parkettgolv. Hiss finns i alla hus och de flesta lägenheter har diskmaskin och balkong eller uteplats. Många har även tvättmaskin och torktumlare och där det saknas är det förberett för installation.

Läs gärna mer om husen här nere.

Lediga lägenheter

Klicka här för att se de lägenheter vi har lediga just nu. 

Hittar du ingen ledig lägenhet som passar kan du göra en allmän intresseanmälan och fylla i vilken typ av lägenhet du är intresserad av. Då kan vi höra av oss till dig om vi kan erbjuda en lägenhet som matchar dina önskemål.
Klicka här för att registrera en intresseanmälan. 

Nära till allt

Med härliga grönområden utanför dörren och Örebro city på promenadavstånd är Sörbyängen läget för dig som vill ha ett boende med nära till det mesta. 

Grönskande omgivningar med parker, naturreservat, motionsspår och golfbana lockar till utomhusaktiviteter året runt. Dessutom finns tennisklubb, padelcentrum, bad och gym runt hörnet. Ett utbud du når smidigt till fots eller på cykel längs områdets välplanerade gång- och cykelstråk.

Sörbyängen har en blandad bebyggelse där villor, radhus och flerfamiljshus skapar ett levande och varierat område. Stormarknader, apotek och vårdcentral finns på bekvämt avstånd, så du kan utan problem lämna bilen hemma.

Buss 5, 6 och 68 trafikerar området och tar dig till city knappt en kvart, eller resecentrum på tjugo minuter. 

Stormarknad inom 1,5 km

Apotek inom 1,5 km

Vårdcentral  inom 1 km

Örebro city inom 2 km

Gym inom 500 m

Golfbana  inom 1 km

Tennis och padel inom 2 km

Bad inom 2 km

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om något av våra hus, hur du gör en intresseanmälan eller om något annat kring våra bostäder?
Hör av dig så hjälper vi dig.

019-15 04 20
orebro@lundbergs.se