Fantastiska hyreslägenheter med utsikt över Stångån

Med vacker utsikt över Stångån och en kort promenad från restauranger, nöjen och Linköpings city bygger vi Stångebro strand. Huset, som ligger alldeles intill LINK Business Center står färdigt hösten 2021 och erbjuder 40 fantastiska hyreslägenheter om 2 till 3 rum och kök. Lägenheterna har noga utvalda material och ljusa öppna ytor. Stora härliga balkonger bjuder in till middagsbjudningar i kvällssolen och alldeles intill fastigheten ligger den vackra Brunnspromenaden.

Uthyrningen startar den 26 mars kl 10.00 i samband med att vi öppnar intresseanmälan i bostadsväljaren nedan. Du kan då anmäla intresse för en eller flera objekt i Stångebro strand. Redan nu kan du kika runt bland lägenheterna, läsa bofaktablad och se hyror.

Så går uthyrningen till
Lundbergs Fastigheter har inte något kösystem utan arbetar med matchning - vi vill hitta rätt hyresgäst till rätt lägenhet. Därmed har alla som är intresserade möjlighet att söka, förutsatt att man uppfyller vår uthyrningspolicy som du kan läsa mer om här. När intresseanmälan har öppnat kan du anmäla ditt intresse för en eller flera specifika lägenheter i Stångebro strand. Därefter sker en matchningsprocess och våra uthyrare tar kontakt med de sökande i turordning allt eftersom att intresseanmälningarna skickas in. Därmed finns det en fördel i att vara snabb med att göra sin intresseanmälan.

Bostadsväljare

Med Stångån som granne

Stångebro strand med sina stora generösa balkonger vänder sig mot staden, Stångån och solen. Fasaderna är klädda i ett handgjort svart skärmtegel med röda inslag vilket kontrasterar fint mot intilliggande LINK Business Center.  Fastigheten är belägen mitt i centrala Linköping med gångavstånd till  butiker, restauranger och Linköpings resecentrum. Från Linköpings  resecentrum når du sedan Stockholm på 1 timme och 40 minuter och  Norrköping på knappa halvtimmen.

Omsorgsfull design inifrån och ut

Huset består av fina, beständiga och noga utvalda material. Den hyvlade kalkstenen på väggarna i trapphuset följer med in i lägenhetens hall och gör att huset känns enhetligt och harmoniskt. Inne i lägenheten möts man av en öppen planlösning med en tydligt definierad vardagsrums- respektive köksdel. Förfinande detaljer som svängda väggar leder från hallen vidare in i lägenheten på ett mjukt och smakfullt sätt.

Läs mer om Stångebro strand i vår broschyr
I vår broschyr hittar du allt du behöver veta om Stångebro strand!
Läs och/eller ladda ned här.

Nyhetsbrev

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte gå miste om någon information.

Se våra tidigare utskick: Välkommen till Stångebro strandOmsorgsfull design inifrån och utMed vacker utsikt över StångånÖppna och rymliga planlösningar och Den 26 mars öppnar intresseanmälan.

Kontakt

Har du några funderingar om Stångebro strand eller hur det är att vara hyresgäst hos oss på Lundbergs Fastigheter? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. 

Christina Ahlstrand, Uthyrare

christina.ahlstrand@lundbergs.se