Fantastiska hyreslägenheter med utsikt över Stångån

Med vacker utsikt över Stångån och en kort promenad från restauranger, nöjen och Linköpings city bygger vi Stångebro strand. Huset, som ligger alldeles intill LINK Business Center står färdigt hösten 2021 och erbjuder 40 fantastiska hyreslägenheter om 2 till 3 rum och kök. Lägenheterna har noga utvalda material och ljusa öppna ytor. Stora härliga balkonger bjuder in till middagsbjudningar i kvällssolen och alldeles intill fastigheten ligger den vackra Brunnspromenaden.

Uthyrningen startar första kvartalet 2021 och då kommer du kunna göra din intresseanmälan här på hemsidan. Lägenheterna är klara för inflyttning hösten 2021.

I vårt nyhetsbrev håller vi dig uppdaterad om viktiga datum och spännande nyheter från projektet. Fyll i din e-postadress i formuläret så går du inte miste om någon information. 

Med Stångån som granne

Stångebro strand med sina stora generösa balkonger vänder sig mot staden, Stångån och solen. Fasaderna är klädda i ett handgjort svart skärmtegel med röda inslag vilket kontrasterar fint mot intilliggande LINK Business Center.  Fastigheten är belägen mitt i centrala Linköping med gångavstånd till  butiker, restauranger och Linköpings resecentrum. Från Linköpings  resecentrum når du sedan Stockholm på 1 timme och 40 minuter och  Norrköping på knappa halvtimmen.

Omsorgsfull design inifrån och ut

Huset består av fina, beständiga och noga utvalda material. Den hyvlade kalkstenen på väggarna i trapphuset följer med in i lägenhetens hall och gör att huset känns enhetligt och harmoniskt. Inne i lägenheten möts man av en öppen planlösning med en tydligt definierad vardagsrums- respektive köksdel. Förfinande detaljer som svängda väggar leder från hallen vidare in i lägenheten på ett mjukt och smakfullt sätt.

Nyhetsbrev

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte gå miste om någon information.

Se våra tidigare utskick: Välkommen till Stångebro strandOmsorgsfull design inifrån och utMed vacker utsikt över Stångån och Öppna och rymliga planlösningar

Kontakt

Har du några funderingar om Stångebro strand eller hur det är att vara hyresgäst hos oss på Lundbergs Fastigheter? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. 

Christina Ahlstrand, Uthyrare

christina.ahlstrand@lundbergs.se