Härliga hyreslägenheter med Stångån som närmsta granne

Med utsikt över Stångån och en kort promenad från restauranger, nöjen och Linköpings citys shoppingstråk bygger vi Stångebro strand. Huset, som kommer stå färdigt hösten 2021, erbjuder 40 hyreslägenheter om 2 till 3 rum och kök. Boytan är 54 till 93 kvadratmeter. Lägenheterna är omsorgsfullt inredda med noga utvalda material och har stora inglasade balkonger med utsikt mot Stångån och den vackra Brunnspromenaden.

Här ser vi fram emot att berätta mer om lägenheterna allteftersom de tar form och blir klara att ta emot sina första hyresgäster.

Uthyrningen startar första kvartalet 2021 och då kommer du kunna göra din intresseanmälan här på hemsidan. Lägenheterna är klara för inflyttning hösten 2021.

I vårt nyhetsbrev håller vi dig uppdaterad om viktiga datum och spännande nyheter från projektet. Fyll i din e-postadress i formuläret så går du inte miste om någon information. 

Nyhetsbrev

Kontakt

Har du några funderingar om Stångebro strand eller hur det är att vara hyresgäst hos oss på Lundbergs Fastigheter? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. 

Christina Ahlstrand, Uthyrare

christina.ahlstrand@lundbergs.se