Nya Rådstugugatan

Snyggt. Stilrent. Sekelskifteskänsla.

Bo i en varsamt renoverad hyreslägenhet som sjuder av historia.

I det som tidigare var Norrköpings Enskilda Banks bankpalats hittar du nu storslagna lägenheter med allt från takstuckaturer till spegeldörrar. Här finns lägenheten för dig som gillar klassiskt sekelskifte i modern tappning.

Välkommen hem!

Karaktär, sekelskiftescharm och tidstypiska detaljer

På Nya Rådstugugatan har vi slutit cirkeln genom att återigen göra lägenheter i det som ursprungligen var tjänstebostäder i Norrköpings Enskilda Banks bankpalats. Välj mellan tvåor, treor och fyror om 52 - 109 kvadratmeter. De unika lägenheterna har varsamt renoverats för att behålla sin själ och personlighet. Här hittar du tidstypiska fönster, burspråk, fiskbensparkett, takstuckaturer, kakelugnar och spegeldörrar. Du välkomnas av den storslagna entrén och de vackra trapphusen. Här bor du i en lägenhet där historisk karaktär möter modern standard.

Gamla Rådstugugatan

Snyggt. Stilrent. Storstadskänsla.

Bo i en hyreslägenhet som för tankarna till storstadens takvåningar.

På Gamla Rådstugugatan har lägenheterna fått en spännande arkitektur och öppen planlösning med häftiga fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns lägenheten för dig som gillar det moderna och stilrena.

Välkommen hem!

Högt i tak, generöst ljusinsläpp och härlig rymd

Gamla Rådstugugatan 1a har fått två nya våningsplan med fasad i cederträ som harmonierar fint med de nedre planens stenfasad. Här kan du välja mellan tvåor och treor om 51-93 kvadratmeter. Lägenheterna har ett härligt ljusinsläpp tack vare de 2,5 meter höga fönstren och i några av lägenheterna har du en fin 180 graders utsikt. Blicka ut över Strömparken eller den mysiga innergården med terrass, orangeri och umgängesytor.

Fönsterpartierna, tillsammans med den generösa takhöjden på 2,70 till 2,80 meter, skapar ljus och rymd och här bor du i en behaglig atmosfär med storstadskänsla.

Intresseanmälan

Våra lediga lägenheter i kvarteret Torget hittar du på vår sida med lediga lägenheter i Norrköping där du också gör din intressenanmälan. Klicka här för att komma direkt till sidan. Lägenheterna ligger på Nya Rådstugugatan 1A, 1B och 3 samt Gamla Rådstugugatan 1A.