Floretten - Exklusiva hyresrätter nära city

Vårt tiovåningshus i kvarteret Floretten är totalrenoverat och stod klart för inflyttning våren/sommaren 2014. Här finns nu toppmoderna hyreslägenheter, med kompakt planlösning och exklusiva material. Adressen är Nyforsgatan 26C, ett stenkast från city och järnvägsstationen. Precis som i all vår nybyggnation, är hela huset rökfritt!

 

Mitt i Eskilstuna och en timme till Stockholm

Mitt i Eskilstuna har vi förvandlat ett äldreboende till 63 toppmoderna hyreslägenheter i vad som närmast kan liknas ett lägenhetshotell. Det är tio våningsplan med lägenheter i storlekarna 1-2 rum och kök. Vi har skapat korridorer med dämpande textilmattor och infällda ljusspottar, monterat dubbla hissar och försett lägenheterna med påkostade ytskikt som sten och trä. Alla lägenheter har helkaklade badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I köket har du diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och induktionsspis med varmluftsugn. Samtliga i rostfritt stål.

Vi har tänkt mycket på trivseln när vi har skapat dessa toppmoderna lägenheter mitt i centrum. Exklusiva material och trevliga detaljer kompletterar funktionella lösningar, generösa trapphus, p-platser samt gröna ytor för lek och rekreation.

Skyddad innergård på andra våningen

Ett par våningar ovanför markplan ligger innergården. Här hittar du bänkar, träd, grönytor och planteringar. I anslutning till huset finns parkeringsgarage med två tvättplatser. Till allmänna utrymmen – som garage, tvättstuga, förrådsutrymmen och entréport – använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem.

Utmärkt pendlingsläge

Eskilstuna är den gamla industristaden som fortsätter att växa och snart passerar 100  000 invånare. Staden ligger mitt i den expansiva Stockholm-Mälarregionen vilket ger dig tillgång till ett ännu större utbud. Med tåg tar du dig på en timme till Örebro och Stockholm, och ännu snabbare till Västerås. Eftersom kvarteret Floretten ligger ett stenkast från tågstationen får du inte ett bättre pendlingsläge.

Men du behöver inte resa bort för att komma fram. I huset där du bor finns en mataffär och i närområdet ligger ett antal andra butiker. Mellan kvarteren ligger barnvänliga gågator med flera mindre lekplatser och basketplaner. Områdets liv och själ känner du genom alla människor som är ute och går i området, sitter på bänkar och umgås. Och det är just blandningen av det lugna och energiska som hyresgästerna uppskattar mest.

Nära till det mesta

Ta gångtunneln under tågstationen och du är mitt i city. Där ligger Mälardalens högskola och stadskärnan med sitt utbud av butiker, restauranger och nöjen. Om du istället går mot nordväst kommer du till skogsom­rådet Kronskogen och Parken Zoo.

Bra miljöval

I Eskilstuna satsar vi på miljön i en stad som redan ligger långt fram. Eskilstuna utsågs 2012 till Sveriges miljöbästa kommun, enligt tidningen Miljöaktuellt. Eftersom Lundbergs är en av de stora privata fastighetsägarna i Sverige är det självklart för oss att tänka långsiktigt. Därför använder vi el som är märkt Bra Miljöval i alla fastigheter.