Grönpepparn, Örebro

I kvarteret Grönpepparn har vi byggt 49 hyreslägenheter som stod klara i december 2016. På Sörbyängen, bara några kilometer sydost om Örebro centrum, bor du med naturen inpå knutarna. Samtidigt har du centrum på lättillgängligt avstånd. 

 

Grönpepparn ligger i hörnet Peppargatan/Olivgatan och de flesta lägenheterna är 2:or, 3:or och 4:or, alla med balkong och/eller uteplats. Vardagsrum, sovrum och kök har ekparkett och i hallarna är det klinkergolv. Fönsterbänkarna är i stenmaterial vilket ger en gedigen känsla. Köken är försedda med spishäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. I badrummen är det kakel på väggarna och plastmatta på golvet och elektrisk handdukstork.

Alla lägenheter har ett vindsförråd och i bottenplanet finns det gemensamma tvättstugor vilka bokas genom ett elektroniskt bokningssystem. På gården är det gott om cykelställ och möjlighet att hyra parkeringsplats.

Vi använder el som är märkt Bra Miljöval. Elen debiteras via hyran viket gör att du som hyresgäst slipper betala abonnemangsavgiften. I Grönpepparn har vi också individuell mätning av varmvatten. Du betalar enbart för din egen förbrukning. Det tjänar både miljön och du som hyresgäst på.

Välkommen till Lundbergs du också!

Kontakt

Intresserad av att hyra lägenhet?

Kontakta Marie Ödberg, 019-15 04 20
orebro@lundbergs.se