Grönpepparn, Örebro

I kvarteret Grönpepparn har vi byggt 49 hyreslägenheter som stod klara i december 2016. På Sörbyängen, bara några kilometer sydost om Örebro centrum, bor du med naturen inpå knutarna. Samtidigt har du centrum på lättillgängligt avstånd. 

 

Grönpepparn ligger i hörnet Peppargatan/Olivgatan och de flesta lägenheterna är 2:or, 3:or och 4:or, alla lägenheter får balkong och/eller uteplats. Vardagsrum, sovrum och kök kommer att ha ekparkett och i hallarna blir det klinkergolv. Fönsterbänkarna förses med stenmaterial vilket ger en gedigen känsla. Köken förses med spishäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. I badrummen blir det kakel på väggarna och plastmatta på golvet. De kommer även att förses med elektrisk handdukstork.

Alla lägenheter kommer att ha ett vindsförråd och i bottenplanet blir det gemensamma tvättstugor vilka bokas genom ett elektroniskt bokningssystem. På gården kommer det att finns gott om cykelställ och möjlighet att hyra parkeringsplats.

Vi använder el som är märkt Bra Miljöval. Elen debiteras via hyran viket gör att du som hyresgäst slipper betala abonnemangsavgiften. I Grönpepparn har vi också individuell mätning av varmvatten. Du betalar enbart för din egen förbrukning. Det tjänar både miljön och du som hyresgäst på.

Välkommen till Lundbergs du också!

Kontakt

Intresserad av att hyra lägenhet?

Kontakta Marie Ödberg, 019-15 04 20
orebro@lundbergs.se