Körveln 3 - 38 nya hyresrätter i Örebro

Nu bygger vi nya attraktiva hyresrätter på Sörbyängen i Örebro. Adressen är Pomeransgatan 21 och totalt uppförs 38 lägenheter fördelade på sex våningar samt en vindsvåning. Byggstart skedde under mars 2015 och byggnaden beräknas vara inflyttningsklar sommaren 2016. De flesta lägenheterna är 2:or och 3:or i storlekarna 60-75 kvm och nästan alla har balkong eller uteplats.

Byggnadens våningsplan nås via ett gemensamt trapphus med hiss. Trapphuset kommer att vara låst med portkod samt försett med porttelefon vilket gör det möjligt att öppna porten direkt från lägenheten. Från trapphuset når man sin lägenhet via en loftgång. Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat direkt utanför lägenhetsdörren. I bottenplanet kommer det att finnas gemensam tvättstuga, soprum med källsortering samt barnvagns- och rullstolsförråd. På gården  skapar vi en lekyta och sandlåda för barnen samt cykel-och bilparkering.

Området Sörbyängen är ett expansivt och populärt område att bo i. Det består till stor del av bostadsrätter, men även av hyresrätter och studentbostäder. Inom en kilometer från fastigheten finns mataffär, skola, förskola och vårdcentral. Med gångavstånd till Universitetet och bara några kilometer sydost om Örebro centrum bor du nära sta´n samtidigt som du har nära till naturen. Kulturreservaten Sommarro och Reträtten ligger bara någon kilometer från fastigheten. I närområdet finns också Gustavsviksbadet, Ekängs Idrottsplats och Gustavsviks golfbana. Fler möjligheter till motion och rekreation finns i Markaskogen strax söder om universitet. Där finner du elljusspår, mountainbikeled och en mängd olika strövstigar.

 

Miljöklassade bostäder och individuell mätning

Lundbergs satsar långsiktigt på att skapa en hållbar utveckling och miljö. Som en del i miljöarbetet certifierar vi all nyproduktion enligt standarden Miljöbyggnad. Det är ett system som baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis. Där är faktorer som låg energianvändning, miljövänligt material och en god innemiljö viktiga.

Du kan läsa mer om vad certifieringen innebär här. 

I alla fastigheter använder vi el som är märkt Bra Miljöval. I Körveln har vi gått ett steg längre med individuell mätning av varmt vatten. Du betalar enbart för din egen förbrukning. Det tjänar både miljön och du som hyresgäst på. 

 

Kontakt

Intresserad av att hyra lägenhet?

Kontakta Marie Ödberg, 019-15 04 20
orebro-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se