Lyckan mitt i city

Kvarteret Lyckan är en viktig del av vår vision att bygga färdigt innerstaden. Under devisen att ”bygga mer stad i staden” har vi skapat fler butiker med entré direkt från gatan, fler kontorsarbetsplatser och fler bostäder. Här har vi velat skapa en trygg miljö att vistas i under dygnets alla timmar.

 

Olai Kyrkogata har länge varit ett cykelstråk och kommer så förbli. Men nu har vi breddat gaturummet för att få in mer ljus till såväl kvarteret Linden som kvarteret Lyckan och samtidigt erbjuda plats för uteserveringar och flanörer.

Med Lyckan ökar stadspulsen. Nytt och fräscht parkeringshus i källarplan tar dig rakt in i Lindens köpcentrum. Kontoren har omedelbar närhet till shopping, träningsanläggningar, Filmstaden och bostäder. Och i grannkvarteret Spinnrocken har vi byggt ett bostadshus med ytterligare 100 lägenheter.

Mer stad i staden, helt enkelt.

 

Levande stadskärna

Lyckan ligger mitt i Norrköping city med över 150 butiker utanför fönstren. Utöver det egna parkeringsgaraget finns i närheten ett flertal större parkeringar som totalt erbjuder över 2 000 platser.

I det annars så orange- och tegelbrunfärgade Norrköping sticker fastigheten ut. Det vita huset med den gröna bården lyser upp området och är en modern kontrast till de äldre husen omkring.

Förutom närheten till stadens alla lunch- restauranger finns även tre serveringar i husets bottenvåning, där allt från en enkel fikastund till kompletta måltider serveras.

Fastighetsinformation

Kontorsyta 15 000 kvadratmeter
Butiks- och restaurangyta 2 200 kvadratmeter
Garage 300 platser 
Övrigt 14 hissar, 1 rulltrappa, 2 700 fönster 

Miljösmart fastighet

Stora och många fönster. Närvarostyrd belysning. Det är några av detaljerna. För miljöhänsyn handlar inte enbart om att använda miljövänlig el, eller att ta hänsyn till byggmaterialet. Det handlar lika mycket om att göra det bra för våra hyresgäster.

Något vi är extra stolta över är att Lyckan värms och kyls av bergvärme. Fördelarna är många. Vi är inte låsta vid en leverantör, vi har en låg energiförbrukning och kan dessutom hålla en jämn temperatur året runt. Tillsammans med den höga takhöjden leder det till ett mycket behagligt inomhusklimat.

Miljöcertifierat

Det är de många detaljerna som gör miljön i Lyckan. Till exempel har vi automatisk solavskärmning för alla fönster. Dessutom finns endast ett elabonnemang vilket leder till lägre kostnader för dig som hyresgäst.

I källaren finns en fullsorteringsanläggning där vi förutom matsopor, kartong och de vanligaste avfallen även kan ta hand om bland annat lysrör och glödlampor.

Lundbergs är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och energi- certifierade enligt SS-EN 16001:2009. Till exempel använder vi enbart miljömärkt el och Svanenmärkt byggmaterial. läs mer.

Några av miljödetaljerna

  • bergvärme
  • 5 värmepumpar
  • 6 000 m borrhål
  • närvarostyrd belysning
  • automatisk solavskärmning
  • gemensamt elabonnemang
  • komplett sopsortering

Fastighetsinformation

Kontorsyta 15 000 kvadratmeter
Butiks- och restaurangyta 2 200 kvadratmeter
Garage 300 platser 
Övrigt 14 hissar, 1 rulltrappa, 2 700 fönster

Intresserad?

 

Vi har lediga lokaler. Om du har frågor eller vill se lokalerna, kontakta
Christer Saletti, Chef kommersiella lokaler, Norrköping.
011–21 65 69, 0709–21 65 69
eller 
christer-(d_)-_saletti-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se