Strandvägen, Karlstad

Ett stenkast från Inre hamnen bygger vi 18 hyreslägenheter om 2 och 3 rum och kök med inflyttning januari 2017. Fastigheten ligger i kvarteret Herrhagen, endast 10 minuters promenad från city.

Vardagsrummen får stora glaspartier ut mot den inglasade balkongen för att du ska kunna njuta av utsikten över vattnet. Sovrum, vardagsrum och kök kommer ha ekparkett och i hallen blir det klinkergolv. Fönsterbänkarna förses med stenmaterial vilket ger en gedigen känsla. Köken förses med spishäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. I badrummen blir det kakel på väggarna och klinkergolv med golvvärme. Badrummen förses även med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

Vi använder el som är märkt Bra Miljöval. Elen debiteras via hyran vilket gör att du som hyresgäst slipper betala abonnemangsavgift. Vi har även individuell mätning av varmvatten och du betalar enbart för din egen förbrukning. Det tjänar både miljön och du som hyresgäst på.

Lummig och trevlig innergård för lek och samvaro, möjlighet att hyra garageplats eller p-plats under carport är andra bekvämligheter som Strandvägen erbjuder.
Bredband finns att tillgå i bostaden och leverantör är Telia.

Låter det intressant?
Kontakta Anna-Lena Rundqvist för mer information.
anna-lena-(d_)-_rundqvist-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se 
054-15 67 55