Lediga jobb

Vår vision för vår organisation är att vara den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor. Det blir vi genom att attrahera de mest engagerande, kompetenta och utvecklingsorienterade människorna. Duktiga människor vill arbeta med andra duktiga människor. Vill du vara en del av vår vision? 

 

2018-10-15 | Norrköping

Fastighetsskötare till Lundbergs!

Är du en händig teamplayer som vill vara med och bidra till nöjda hyresgäster och en hållbar stadsmiljö? Då söker vi just dig till Fastighets AB L E Lundberg!

Fastighetsskötare till Lundbergs!

Läs mer »
2018-10-09 | Linköping

Bostadsförvaltare till Linköping

Lundbergs vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi ytterligare en strukturerad och engagerad medarbetare till Linköpingskontoret!

Bostadsförvaltare till Linköping

Läs mer »
2018-10-08 | Norrköping

Receptionist till Norrköping

Fastighets AB L E Lundberg strävar efter att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör vi genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD = vi förvaltar och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och genom att samverka med varandra och vår omvärld. VARFÖR = för att ge människor möjligheten att leva ett bättre liv. Lundbergs fastigheter utgör grunden för verksamheten, men det är människorna i fastigheterna som fyller dem med liv och det är för dem vi verkar.

Receptionist till Norrköping

Läs mer »
2018-10-08 | Riksnyheter

Kommunikatör till Norrköping

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi verkar i en ständig förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu bättre. Att utveckla vårt varumärke och vår kommunikation till något alldeles speciellt är nästa steg i vår resa. Därför söker vi nu en kommunikatör. Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Som ny kommunikatör hos oss hoppas vi att du vill vara med oss på vår fortsatta förändringsresa.

Kommunikatör till Norrköping

Läs mer »
2018-07-09 | Göteborg

Kommersiell fastighetsskötare/drifttekniker Göteborg

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi stärka vår organisation med fler medarbetare som drivs av våra värdeord: engagemang, affärsmässighet, respekt och innovation. Nu söker vi en serviceinriktad och engagerad drifttekniker med stort driv till vår fastighetsförvaltning i Göteborg.

Kommersiell fastighetsskötare/drifttekniker Göteborg

Läs mer »
2018-07-04 | Göteborg

Affärsområdeschef/Marknadsområdeschef Göteborg

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi inspirerande och värderingsdrivna ledare.

Affärsområdeschef/Marknadsområdeschef Göteborg

Läs mer »