Lediga jobb

Vår vision för vår organisation är att vara den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor. Det blir vi genom att attrahera de mest engagerande, kompetenta och utvecklingsorienterade människorna. Duktiga människor vill arbeta med andra duktiga människor. Vill du vara en del av vår vision? 

 

2018-07-09 | Göteborg

Kommersiell fastighetsskötare/drifttekniker Göteborg

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi stärka vår organisation med fler medarbetare som drivs av våra värdeord: engagemang, affärsmässighet, respekt och innovation. Nu söker vi en serviceinriktad och engagerad drifttekniker med stort driv till vår fastighetsförvaltning i Göteborg.

Kommersiell fastighetsskötare/drifttekniker Göteborg

Läs mer »
2018-07-04 | Göteborg

Affärsområdeschef/Marknadsområdeschef Göteborg

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi inspirerande och värderingsdrivna ledare.

Affärsområdeschef/Marknadsområdeschef Göteborg

Läs mer »
2018-06-29 | Stockholm

Ledigt jobb: Teknisk förvaltare med personalansvar

Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Den Teknisk förvaltare som vi nu söker kommer vara en del av vår fortsatta förändringsresa med uppdrag att ta servicen inom marknadsområde Stockholm till en ännu högre nivå.

Ledigt jobb: Teknisk förvaltare med personalansvar

Läs mer »