Lediga tjänster

Vår vision för vår organisation är att vara den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor. Det blir vi genom att attrahera de mest engagerande, kompetenta och utvecklingsorienterade människorna. Duktiga människor vill arbeta med andra duktiga människor. Vill du vara en del av vår vision? 

 

2019-10-09 | Riksnyheter

Ansvarig för digitalisering

Är du en erfaren projektledare inom digitalisering som är kundorienterad och trivs med att verka både strategiskt och operativt? Nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll i vår digitala förändringsresa, en roll där du utifrån din erfarenhet och omvärldsanalys är med och utformar ditt uppdrag. Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Norrköping.

Ansvarig för digitalisering

Läs mer »
2019-09-02 | Riksnyheter

Driftingenjör region Väst

På Lundbergs brinner vi för hållbar stadsutveckling. Vi vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behöver vi kreativa och initiativrika medarbetare. Vi söker nu en kunnig driftingenjör för att fortsätta vår positiva utveckling inom förvaltningen.

Driftingenjör region Väst

Läs mer »
2019-08-14 | Riksnyheter

Teknisk förvaltare/projektledare till Stockholm

Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Vi söker en teknisk förvaltare/projektledare som kommer vara en del av vår fortsatta förändringsresa, med uppdrag att ta servicen inom marknadsområde Stockholm till en ännu högre nivå.

Teknisk förvaltare/projektledare till Stockholm

Läs mer »