Lediga tjänster

Vår vision är att vara den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor. Vill du bli en av oss?

 

2019-11-05 | Riksnyheter

Fastighetsskötare till centrala Linköping

Lundbergs övergripande syfte, ”vi vill ge människor möjlighet att leva bättre liv”, genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter en så bra kundupplevelse som möjligt, där mötet och dialogen med våra kunder är en viktig del. Här har du som fastighetsskötare en central roll. Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har god förståelse för teknik tror vi att denna roll kan passa dig.

Fastighetsskötare till centrala Linköping

Läs mer »
2019-10-09 | Riksnyheter

Ansvarig för digitalisering

Är du en erfaren projektledare inom digitalisering som är kundorienterad och trivs med att verka både strategiskt och operativt? Nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll i vår digitala förändringsresa, en roll där du utifrån din erfarenhet och omvärldsanalys är med och utformar ditt uppdrag. Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Norrköping.

Ansvarig för digitalisering

Läs mer »
2019-08-14 | Riksnyheter

Teknisk förvaltare/projektledare till Stockholm

Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Det är ett ansvar som vi tar på fullaste allvar, där vi vill hitta hållbara lösningar så att även våra barn kan växa upp i en trygg och bra miljö. Men vi vill också bli bättre varje dag och den utmaningen slutar aldrig att inspirera oss. Vi söker en teknisk förvaltare/projektledare som kommer vara en del av vår fortsatta förändringsresa, med uppdrag att ta servicen inom marknadsområde Stockholm till en ännu högre nivå.

Teknisk förvaltare/projektledare till Stockholm

Läs mer »