Lilla Lundbergsloppet 2020

Spring, jogga, gå eller rulla den 1 km långa banan genom bland annat Lindens köpcentrum som kantas av musik, såpbubblor och en peppande publik. Loppet är gratis och du tar dig runt hur du vill. Bjud med dig kompisarna och häng med på en fartfylld och kul upplevelse där alla är vinnare! Alla deltagare får medalj och en goodiebag med härliga prylar.

Lilla Lundbergsloppet är barnloppet i Atea Norrköpings Stadslopp som arrangeras av idrottsföreningen Tjalve IF. Dessutom är det en del i Lundbergs Fastigheters samarbete med Generation Pep för att inspirera barn och ungdomar till ett aktivt och hälsosamt liv.

Det allra första Lilla Lundbergsloppet anordnades i Norrköping den 21 augusti 2019 och blev en stor succé maxad rörelseglädje bland de ca 400 deltagarna. 

Vi ses 2021!


norrkopingstadsslopp.se

 
För barn och ungas hälsa

 Vi ställer oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär. Detta vill vi vara med och förändra! Vi bidrar genom aktiviteter och samarbeten för att inspirera och väcka lusten till rörelse hos barn och unga. Lilla Lundbergsloppet är vårt alldeles egna lopp för barn och vi är med och sprider Generation Peps viktiga budskap både inom och utanför vår organisation.

 

www.generationpep.se

IFK Norrköping

Sedan många år tillbaka har Lundbergs Fastigheter och IFK Norrköping samarbetat för att skapa en framgångsrik fotbollsförening. Fotbollen betyder mycket för många och fyller en viktig plats i samhället.

IFK Norrköping bidrar stort till staden genom sin samhällsnytta, allt ifrån att skapa en meningsfylld fritid för barn och ungdomar till hälsa och välbefinnande, inkludering, integration och ideella insatser.

Tillsammans är vi med och bygger en framgångsrik stad – både på och utanför planen.

www.ifknorrkoping.se

Vi gillar samverkan och samarbete

Vi engagerar oss i smått och stort. Från samarbeten med elitidrottslag, till engagemang i lokala idrottsklubbar. Från bygg- och anläggningsbranschens nationella färdplan mot klimatneutralitet, till regionala samverkansinitiativ för trygga och attraktiva stadskärnor. 

Alltid med samma syfte - att utveckla hållbara stadsmiljöer.